• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar bugün coooookkkk mutluyum çünkü bir haftada -3.200 vererek çok şükür vücudumu düzene alıştırmaya başladım 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Bugun diyete başlayalı tam 2 ay oldu 2 ay içinde tam 16 kilo verdim başlarda çok zor olacağını biliyordum ama bu düzene çok alıştım her şey çok yolunda gidiyor çok mutluyum 🤩🤩🤩🤩

Eklentiler

• IMG_20210312_073415.jpg
    IMG_20210312_073415.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba arkadaşlar bugün coooookkkk mutluyum çünkü bir haftada -3.200 vererek çok şükür vücudumu düzene alıştırmaya başladım 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Bugun diyete başlayalı tam 2 ay oldu 2 ay içinde tam 16 kilo verdim başlarda çok zor olacağını biliyordum ama bu düzene çok alıştım her şey çok yolunda gidiyor çok mutluyum 🤩🤩🤩🤩
Tebrik ederim gerçekten müthiş bir başarı ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

Valla helal olsun 👏

maşallah ya ne güzel daim olsun inşallah canım

Bir kilo bildiriminden selamlar , ne eksi ne arti ayni kilodayim . Sanirsam dunku çöreklerin ve kabizlik sorunun getirdiği odem vs falan var .
Güncel kilonuz kaç ? Siz spor yapmayı seviyorsunuz Allahtan en büyük artınız bu 👍🏽 Darısı bana olsun spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorum.

gunaydin
-700 benden.

Gecen haftaki +300 de böylece gitmiş oldu ( artanlara da moral olurum umarım)

cok tebrik ederim herkesi.
super kilolar gitmis 👍🏻💜💙💚💜👍🏻👍🏻

Eklentiler

• BDCBF3B9-BE13-43E9-B7B7-8D214E0A22E6.jpeg
    BDCBF3B9-BE13-43E9-B7B7-8D214E0A22E6.jpeg
    89,2 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Güncel kilonuz kaç ? Siz spor yapmayı seviyorsunuz Allahtan en büyük artınız bu 👍🏽 Darısı bana olsun spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorum.
78.3 . Sevmesem nolcak 😂 zaten dogumdan sonra alt karnim sarkti malesef, sporsuz kilo versem iyice sarkCak mecbur severek yapiyorum kendimi sporu sevdigime inandirdim 😂 ilk gunler isteksizdim ama her seferinde seviyorum ben spor yapmayi ya dedim 😂😂 zaten bi şişlik var bugun bende. 3 gundur kabizlik sorunu yasiyorum . Bu bazen bende 1 hafta oluyor. Bu aksam kayisili form cayi icicem . Vaktiyle yaptigim şok diyetlerin zavalli bedenime biraktigi miras bu kabizlik 😔

78.3 . Sevmesem nolcak 😂 zaten dogumdan sonra alt karnim sarkti malesef, sporsuz kilo versem iyice sarkCak mecbur severek yapiyorum kendimi sporu sevdigime inandirdim 😂 ilk gunler isteksizdim ama her seferinde seviyorum ben spor yapmayi ya dedim 😂😂 zaten bi şişlik var bugun bende. 3 gundur kabizlik sorunu yasiyorum . Bu bazen bende 1 hafta oluyor. Bu aksam kayisili form cayi icicem . Vaktiyle yaptigim şok diyetlerin zavalli bedenime biraktigi miras bu kabizlik 😔
Sevmeseydiniz olacağı bu hafta tartıda artı görmekti.

Hiç değilse kabızlık + kaçamakları ne güzel sporla telafi edebildiğiniz için artı görmediniz tartıda tebrik ederim🎉

Merhaba arkadaşlar 🌼 bol eksiler olsun birazdan hastaneye gidecem. Migren atagim devam ediyor 10 gün oldu 😥
Regl yakın ödem var zaten bende çok ödem oluyor onuda konuşacağım drla 😔
+1 kilo
IMG_20210312_115344.jpg

Back