İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Mutlu pazarlar kızlar regl oldum daha 18 gün olmuştu daha vardı .salı günü ödemli olduğumda anlamıştım maydonoz benim reglimi erkene çekti maydonozsuz detoks yapıyorum ama hala atamadım neyse haftaya salı artık bol.eksili olurum insallah

Bugünün menüsü 16/8

Uyandım zencefilli detoks

11 de kahvaltim
Ara öğün fındık leblebi tarçınlı kahve
Aksam pilav şekersizi dün bozdum canım çok istedi elmalı kurabiye yedim şekersiz 21 gün başladığım günde regldim yine regl oldum iki defa üst üstte gelmesi beni mahf etti
Buda pilav mis gibi özlemişim

İyi akşamlar arkadaşlar
24 Ocak 16/8
Kahvaltı
Omlet, az peynir, 7 zeytin, 1 incir, 1 tatlı kaşığı kaymak, 3 ceviz
Ara öğün
1 mandalina, yarım muz, 3 dilim portakal, 3 kaşık yoğurt
Akşam
7 kaşık bamya
5 kaşık kavurma ve salata
2,5 su
30 dk pilates
30 dk yürüyüş

Süper sporda tamam bol eksiler olsun canim

günaydın hafta sonu yazamadım aynı listeyi uyguladım dün regl oldum umarım artı çıkmam tartıda

Kızlar bu bir duyuru

Yarın baskül paylaşımı olmayacak

Nedenini hafta sonu eşlerinizle uyum sağlıyorsunuz bende pazarı 1 günle eksi olamazsınız diye cuma gününe paylaşım yapılsın diyorum siz ne diyorsunuz

Salı olsun diyenler beğeni butonuna tiklayiniz

Cuma olsun diyenler muhteşem butonuna tıklayınız

butonu bilmyrm ama cuma olsun ya bnde diyetsyen de günümü değiştirdim salıgünü değil artık

Katıkabiliyor muyuz hala
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz baskül günü cuma olurcak büyük ihtimalle cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın bol eksiler olsun üsteki duyuru butonunu seçiniz

İyi akşamlar kızlar, hemen menümü paylaşayım.
25 Ocak 16/8
Sabah 11.00
2 yumurta ve ıspanaklı omlet,
Bir kaç kiraz domates, salatalık, yeşillik,
2 parça peynir, 6 Zeytin
Kendi yaptığım ekmekten 1 dilim.
Ara 15.00
1 avuç antep fıstığı
Akşam 17.45
200 gr kadar bonfile
kabak, patlıcan fırınlamıştım yağsız tuzsuz, onu sarımsakladım yoğurtladım.
Su:2 lt
Tartı gününün Cuma olmasına bende tamamım Ikra meyra

Selamlar hanımlar

Öğle 12:30 da 2 dilim kepekli ekmek ve kendi yaptığım krem lor peynirinden 2 yemek kaşığı
Ara 16:00 da 6 yemek kaşığı karabuğday lapası,3 yemek kaşığı sarımsaklı diyet yoğurt, 1 salatalık
Akşam 18:45 7 yemek kaşığı karabuğday lapası, 3 yemek kaşığı sarımsaklı diyet yoğurt, 1 salatalık

İlk başta karabuğdayın tadı kötü gelmişti ama alıştım aksine lezzetli bile gelmeye başladı. Bugün spor yapmadım dinlendim, 2 litre su içtim.

Eşlerinizle uyum sağlıyorsunuz derken anlayamadım dabiraz daha açıklayabilir misiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…