- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.021
Süpersin tebrik ederimmmGünaydın kızlar diyete ben 20.12.2020 başladım ve ozaman kilom 77.800 'dü.
Veee bugün kilom (8 gün oldu diyet yapali karar verdiğim gun sadece aksam yemeği yememistim).
Eki Görüntüle 2749715
Tesekkur ederim canim sende guzel kilo vermişsin maşallah 78 ile başlayıp 66 ya düşmüşsün mayısta başlayıp bırakmamissin birdeSüpersin tebrik ederimmm
Göbeği nerden ölçüyosun canm benim fazla çıkıyor simitlerim var az ondan mı acabaBunlarda ölçülerim☺ahhh ahhh bu sezaryen göbeği gidecek insşallah
Harikasın canım tebrik ederim. Kendim vermiş gibi sevindimGünaydın kızlar diyete ben 20.12.2020 başladım ve ozaman kilom 77.800 'dü.
Veee bugün kilom (8 gün oldu diyet yapali karar verdiğim gun sadece aksam yemeği yememistim).
Eki Görüntüle 2749715
Göbek deliğinden alıyorsun ölçüyüGöbeği nerden ölçüyosun canm benim fazla çıkıyor simitlerim var az ondan mı acaba
İf diyeti 12 kahvaltı 20 de akşam yemeği yenmiş olmalı açlık ne kadar uzun olursa o kadar yağ yakımı olur 16/8 saat yapabilirsiniz 16 saat açlık 8 saat beslenme yer alır .12 de iş yerinde çıkan yemeği yersiniz sabah çantaya 1 elma yada sevdiğin bir adet meyve köyünüz onuda ara öğün yapin .saat 16 civarı yersiniz aksam 18:30 da evdesiniz saat 19 da yemeğinizi yersiniz kapanış yaparsınızIkra meyra şimdi bana en iyi yöntemin ne olacağı konusnda karar verebilir miyiz. sabah 6,5 da evden çıkıp 8 de işte oluyorum evden işe gelirken kahvaltı için 1 adet haşalnmış yuurta peynir zeytin ve acı biber, yeşillik getiriyorum saat 8,5-9 arası kahvaltı yapıyorum şekersiz çay ile
öğlen (yeni başladım) bunu uygulamaya
iş yerinde yemekhanemiz var ve her öğlen sıcak yemek çıkıyor ve salata bar var
ben genelde salata ve zeytin yağlı sebze, bir adet yoğurt ve 1 mini kemek yada tam buğday ekemği alıyorum. saat 12'de
saat 15.30 gibi sabah ki kahvaltılıklarım bitmediğinden ve açlık hissettiğimden kalan peynir zeytin ve yeşilliği 2 dilim ekmekle yiyorum
böyle olunca akşam eve gittiğimde saat 18,30 oluyor açlık hissetmiyorsam bişey yemiyorum ama açlık hissediyorsam az olmak şartuyla yiyorumsence ne yapmalıyım
SABAH 8,5 DA 1 HAŞLAMA YUMURTA VE 1 DİLM EKMEK YESEM OLUR MU AÇ KARNA O SAAATE KADAR AÇ DAYANAMAMİf diyeti 12 kahvaltı 20 de akşam yemeği yenmiş olmalı açlık ne kadar uzun olursa o kadar yağ yakımı olur 16/8 saat yapabilirsiniz 16 saat açlık 8 saat beslenme yer alır .12 de iş yerinde çıkan yemeği yersiniz sabah çantaya 1 elma yada sevdiğin bir adet meyve köyünüz onuda ara öğün yapin .saat 16 civarı yersiniz aksam 18:30 da evdesiniz saat 19 da yemeğinizi yersiniz kapanış yaparsınızyatana kadar su bitki çayı şekersiz çay kahve içersiniz ertesi günü yine aynı şekilde aynı saatte devam edin. Mutlaka çantaya 1 adet meyve yada 10 adet çiğ badem yada 2 adet ceviz kuruyemişin yanına iki gün kurusu olsun ara öğünlerde bu şekilde yaparsiniz iş yerinde kahve varsa kahvede için kuruyemişin yanına bol eksiler olsun
kızlar listem bu 71.25 yağım 25 olmuş yaglanmisim sormak istediginiz bse varsa sorabilirsiniz
Canım bu liste ife uygun değilkızlar listem bu 71.25 yağım 25 olmuş yaglanmisim sormak istediginiz bse varsa sorabilirsinizçok yorgunum uykum var ama ccklr uyutmaz
Açlik saatini o şekilde ayarlayın sabah 9 aksam 17 de yeme şansınız varmıSABAH 8,5 DA 1 HAŞLAMA YUMURTA VE 1 DİLM EKMEK YESEM OLUR MU AÇ KARNA O SAAATE KADAR AÇ DAYANAMAMIkra meyra
İf saatlerimiz 10-11 aksam 17-18 dir yada diğer sabah 12 aksam 20 olmalıkızlar listem bu 71.25 yağım 25 olmuş yaglanmisim sormak istediginiz bse varsa sorabilirsinizçok yorgunum uykum var ama ccklr uyutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?