İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben bugunden itibaren menu bildirimi yapacagim kilomj haftaya sali bildiririm reglime 2 gun var zaten
Her sabah kondisyon bisikletimle 8 km yapiyorum
10:30 2 dilim tam bugday ekmegine tost kozlenmis biber zeytin maydanoz ve roka
13:30 bulgur pilavi biraz yogurt ve salata
14:30 3 dilim mozaik pasta Regl zamanlarimda tatli ve karbonhidrata aseriyirum resmen
bu hafta 20/4 yapacagim
Gun icinde 2.5 lt su 1 lt yesilcay tarcin karanfil karisimi cay iciyorum

simdi bu fotodan 3 kılo daha eksiksin süper
Birde 56-58 olduğumda eski yeni yapicam ama artık spor yok yürüyüş yok hava soğudu kızları çıkarmaya korkuyorum biri grip olmuş pazar çıkardık gezdirdim taşınınca evde egzersiz bacak basen video yapicam 45 dkk

5 günde 2-3 kilo verdiren yoğurt diyeti

ben de epeydir yapmıyordum iki gün yaptım biraz da bacak hareketleri bgn nasıl acıyor bacaklarım hep bacak basen kalınlaşmış

Hoş geldiniz bugün baskül paylaşma günümüz her salı listeye kilonuzu guncelliyorum son hedefinizi yazın vki hesap detaylarda yapıyorsunuz
Hoşbulduk teşekkürler bilgi için ben direk son sayfaya mesaj yazdığım için baskül günü olduğunu bilmiyordum gerçi bu sabah tartıldım ve 116.7 geldi 1 hafta önce 122.3 ile başlamıştım. İlk olarak 100 olmayı hedefliyorum.

Son hedefiniz yani ideal olmak istediğiniz hedef yazın baskül olsun istiyorum ama budefa böyle olsun haftaya salı baskül görseli olursa sevinirim bol eksiler olsun

Eheheh kimisine komik geliyor ama hedef kilom 60
Hiçte komik gelmesin ben 3 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm azim azim 1 saat tempolu yürüyüş yapın pazartesi günü dinlenin salı günü baskulde artı olmayin

Ben bugün kahvaltıda öküz gibi yedikten sonra hatırladım, ben niye toparlayamadim (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…