Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşayan vardır belki die düşündümDoktor...
Tatlım çamaşır suyu olabilir tuvalette. Bardaktan mı bakıyorsun? O zaman Dr aDoktor...
Afedersin eşim wcye girdikten sora girip de denedim o sifonu çekmediğinde .Tatlım çamaşır suyu olabilir tuvalette. Bardaktan mı bakıyorsun? O zaman Dr a
Önceden bi kere olmuştum da köpük olmamıştıIdrar yolu enfeksiyonu olabilir.
Nerden biliyorsunuz canım belki de ciddi bir şeyin habercisi. Neyse canınız doktora gitmek istemiyorsa beklersiniz...Yaşayan vardır belki die düşündüm
Belki de basit bi olay
Birine desem gülerler belki
Bu basit şey için doktor falan ..
cok bira tüketenlerde olur diye biliyorum ben
SağolunNerden biliyorsunuz canım belki de ciddi bir şeyin habercisi. Neyse canınız doktora gitmek istemiyorsa beklersiniz...
Sakaysa cok guldumcok bira tüketenlerde olur diye biliyorum ben
Teşekkür ederim kötü bişey mi peki bubi idrar tahlili yaptırın.idrarda protein olunca da köpük olabiliyodu.
Sağolun tam da iyi beslenmeye başlamıştım doğalidrarınız da protein olabilir veya glikoz
Idrarda protein olmasi iyi bir sey degildir.Teşekkür ederim kötü bişey mi peki bu
Sağolun tam da iyi beslenmeye başlamıştım doğal
İki haftadır
idrarda protein böbreklerle alakalı.bi sıkıntı varsa erkenden gitmek önemli tabiki.Teşekkür ederim kötü bişey mi peki bu
Sağolun tam da iyi beslenmeye başlamıştım doğal
İki haftadır
Teşekkür ederimidrarda protein böbreklerle alakalı.bi sıkıntı varsa erkenden gitmek önemli tabiki.
Sağolunidrarda protein böbreklerle alakalı.bi sıkıntı varsa erkenden gitmek önemli tabiki.