Idrarda yanma

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
Kizlar normalde yanma yok ama bugün allahın izniyle oruçluyum afedersiniz vajinamda yanma var sürekli tuvaletim var gibi ama yok sahurda ne yesem ki böyle olmaz lütfen yardım edin çok fena rahatsız ediyor. Buz koysam pantolonun dışından bu seferde iltihap olur diye korkuyorum yardım.

Kizlar normalde yanma yok ama bugün allahın izniyle oruçluyum afedersiniz vajinamda yanma var sürekli tuvaletim var gibi ama yok sahurda ne yesem ki böyle olmaz lütfen yardım edin çok fena rahatsız ediyor. Buz koysam pantolonun dışından bu seferde iltihap olur diye korkuyorum yardım.

Sistit gibi duruyor.İftardan sonra bol bol su içmeye özen gösterin.En iyi ilacı su..Hatta bir kaç bardak elma sirkeli yada karbonat eklenmiş su için..Yaban mersinide oldukça iyi geliyor fakat bulmanız zor olacağından söylediklerimi yapmaya çalışın.Oruç olmanız su içmenizi engelleyeceği için biraz zorlar sizi.Geçmiş olsun...

Allaahımm 5-6 ay önce başıma geldi.
Dünyam kararıyrdu resmen .
Ben çok su içmeme ragmen geçmedi için doktora gittim.
Bana krem , fitil , ilaç falan verdı . Çok şükür o gun bugundur bırdaha ugramadı :olamaz:

Çok geçmiş olsun

Sistit gibi duruyor.İftardan sonra bol bol su içmeye özen gösterin.En iyi ilacı su..Hatta bir kaç bardak elma sirkeli yada karbonat eklenmiş su için..Yaban mersinide oldukça iyi geliyor fakat bulmanız zor olacağından söylediklerimi yapmaya çalışın.Oruç olmanız su içmenizi engelleyeceği için biraz zorlar sizi.Geçmiş olsun...
Tsk ederim normal günlerde yoktu oruç tutali beridir var ve çok rahatsız ediyor hele ki akşam saatlerde çok yanıyor iftardan sonra geçiyor allahtan

Allaahımm 5-6 ay önce başıma geldi.
Dünyam kararıyrdu resmen .
Ben çok su içmeme ragmen geçmedi için doktora gittim.
Bana krem , fitil , ilaç falan verdı . Çok şükür o gun bugundur bırdaha ugramadı :olamaz:

Çok geçmiş olsun
Aman aman uğramasın benim normal zamanlarda yok şükür ama oruç tutali beri çok kötü vajinama buz koydum düşünün yani

büyük bir ihtimalle sistit denen baş belası :KK43: geçmiş olsun
Tsk ederim ama normal zamanlarda yoktu vede çocuktan dolayı sürekli kontrole gidiyorum zaten doktorda demişti öyle şey yok diye ama muhtemelen uzun süre susuzluktan sanirim

Kızlar 5 haftalik hamileyim benimde aşırı yanmam var :( idrardan sonra ge idarrim gelince cok kötü yanıyor doktora soyledim yapacak biseu yok bol bol su ic dedi.ama bebege bisey olur mu diye korkuyorum ne yapmaliyim.

Bende de evlendikten sonra sistit olmaya başladı dönem dönem. Kızılcık marmelatı yiyorum gece ve sabahları da su ile karıştırıp içiyorum. Ayrıca bol su içmeye de özen gösteriyorum. Hamile olduğunuz için kullanmadan önce doktorunuza danışın bence ama ben faydasını gördüm

Back