Çok silik bence biraz bekleyinMerhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben pcosluyum ve gebelik istiyoruz. Gecen hafta gecikmemden sonra test yaptım silik cizgi cıktı hemen heyecanla hastaneye gittim kan testi verdik ve sonuç negatif. Aradan bir hafta gecti bugün yine test yaptım sonuç asagıdaki gibi yine silik cizgi. Su an sevinemiyorum da acıkcası gidip kanda veresim yok. Böyle durum yasayan birileri var mı acaba?
Her iki testte artı med marka miMerhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben pcosluyum ve gebelik istiyoruz. Gecen hafta gecikmemden sonra test yaptım silik cizgi cıktı hemen heyecanla hastaneye gittim kan testi verdik ve sonuç negatif. Aradan bir hafta gecti bugün yine test yaptım sonuç asagıdaki gibi yine silik cizgi. Su an sevinemiyorum da acıkcası gidip kanda veresim yok. Böyle durum yasayan birileri var mı acaba?
Bencede öyle yapın inşallah vardırEvet. Bi kaç yerde gördüm yalancı pozitiflik veriyomus galiba. Elimde kaset testte var yarın sabah onu yapayım bari
bence gebelik olsaydı 1 hafta sonra yaptığınız daha belirgin olurdu üzülmenizi istemem ama negatif duryor inşallah pozitiftirMerhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben pcosluyum ve gebelik istiyoruz. Gecen hafta gecikmemden sonra test yaptım silik cizgi cıktı hemen heyecanla hastaneye gittim kan testi verdik ve sonuç negatif. Aradan bir hafta gecti bugün yine test yaptım sonuç asagıdaki gibi yine silik cizgi. Su an sevinemiyorum da acıkcası gidip kanda veresim yok. Böyle durum yasayan birileri var mı acaba?
Tebrik ederim :) darısı başıma artıkBak ben bugün prodoctor ve kaset yaptım ikisindede çizgi gordum hatta üstüne 3 tane daha kaset yaptım gördüm
Artık üzülmüyorum da sabırla bekliyoruz işte ümitle :)bence gebelik olsaydı 1 hafta sonra yaptığınız daha belirgin olurdu üzülmenizi istemem ama negatif duryor inşallah pozitiftir
Evet biliyorum bende biraz bakınınca testlerle alakalı bi durum oldugunu anladım. Adet görmezsem zaten tekrar doktor kontrolüne giderim. Herkes için hayırlısı :)Şöyle ki bhcg ilk kanda yükseliyor sonra idrarda yükseliyor bu sebeple idrarda görünmese bile kanda görünmeme ihtimali var ama kanda görünmüyorsa idrar testinin yanılma ihtimali yüksek. İnşallah bir gün sağlımla gebe kalırsınız ama genelde böyle oluyor
rabbim nasip etsin inşallahArtık üzülmüyorum da sabırla bekliyoruz işte ümitle :)