Idrarda protein ve ürobiliojen

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.044
6.774
398
7 haftalik hamileyim dün doktorum rutin kan idrar tahlilleri istedi yaptirdim.Bugün icin arayın dedi aradım aramadan önce kendim enabızdan baktim degerleri gördüm.Doktorum temiz cıkmıs sonuclariniz dedi ama dedim hocam böyle böyle cıkmıs hafif idrar yolu enfeksiyonu var o da ilac verecek kadar degil bol su icin baska bir sorun gözükmüyor kan vitaminler falan gayet iyi dedi.Diger deger icin ise kabizligim var demistiniz dıski bagirsakta bekleyince ürobiliojen idrardan atılır dedi güzelce anlattı.Ama ben bu protein ve diğer degeri cok kafaya taktim protein gebelik zehirlenmesi demek ya o yüzden bu sonuclarda olumsuz bir sey var mi sizce cok panik yapiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20240109-190854_e-Nabz.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 170
Bu haftalarda gebelik zehirlenmesi olmaz. Ayrıca 24 saatlil idrarda protein çıkarsa ok ama ona da şimdi bakılmaz. Ayrıca doktor bir sorun görse neden riske atsın ki? Hiçbir sorun yok dediği gibi enfeksiyon

Bu haftalarda gebelik zehirlenmesi olmaz. Ayrıca 24 saatlil idrarda protein çıkarsa ok ama ona da şimdi bakılmaz. Ayrıca doktor bir sorun görse neden riske atsın ki? Hiçbir sorun yok dediği gibi enfeksiyon
Tesekkür ederim.Insallah sadece enfeksiyondur zaten idrarda hafif yanma hissediyordum ama dedigim gibi doktor ilaca gerek duymadi bol su tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…