- 17 Ağustos 2023
- 395
- 160
- 32
-
- Konu Sahibi acelyali29
Yok değilimYassi epitel hucreler enfeksiyonu gosterdigi gibi sadece duzgun ornek verememekten de olabilir.
Protein kacagi gebelikte buyuk problem yaratiyor, gebe degilsiniz, değil mi?
Diet mi yapiyorsunuz?
Sağolun gebelik yok. Ama endiselendim ilk kez testte böyle bisey cıktı. Enfeksiyon mu daha ciddi bisey mi diyeGebelik varsa doktorunuza sorun mutlaka. Preeklampsi riskine karşı. Geçmiş olsun
Ciddi bir enfeksiyon görünmüyor. İdrarda protein kaçağı böbreklerle ilgili bir durum bildiğim kadarıyla. Üroloji bölümüne görünün bence. Tahlili zaten üroloji yaptıysa da sonuçlarınızı gösterin. Endişe edecek bir durum olmuyor çoğu zaman.Sağolun gebelik yok. Ama endiselendim ilk kez testte böyle bisey cıktı. Enfeksiyon mu daha ciddi bisey mi diye
İnsallahCiddi bir enfeksiyon görünmüyor. İdrarda protein kaçağı böbreklerle ilgili bir durum bildiğim kadarıyla. Üroloji bölümüne görünün bence. Tahlili zaten üroloji yaptıysa da sonuçlarınızı gösterin. Endişe edecek bir durum olmuyor çoğu zaman.
Kullandığınız bir ilaç varsa onunla ilgilidir çok büyük olasılıkla. Geçmiş olsun tekrardanİnsallahbaska bir bölümden yaptılar böbrek fonksiyonlarımı kontrol için. İlaç kullanımıyla alakalı. Olmadı bir o bölüme de gideyim tesekkğr ederimm
Çoook sağolunnKullandığınız bir ilaç varsa onunla ilgilidir çok büyük olasılıkla. Geçmiş olsun tekrardan
Diet demeyelim o vakit beslenme alışkanlığınız da sebep olmus olabilir o halde.Yok değilimyapmıyorum aslında protein ağırlıklı besleniyorum ama diyet diyemem
İnsallah sadece ondandırDiet demeyelim o vakit beslenme alışkanlığınız da sebep olmus olabilir o halde.
Yaa yoğun muymus acaba bende genel tahlilde pozitif ++ çıktıbenim bi erkek arkadaşımda protein kaçağı çıkmıştı böbrekte küçülme varmış
onunda öleymiş sordum şimdi belki yedikleri ile alakalıdır dedıYaa yoğun muymus acaba bende genel tahlilde pozitif ++ çıktı
Yaa çok naziksinizonunda öleymiş sordum şimdi belki yedikleri ile alakalıdır dedı
bankaya girerken detaylı bir sağlık raporu istediler orada kan, idrar vs derken çıktı tesadüf olarak inşallah seninkiler temiz çıkar güzel haberlerini bekliyorum kontrol ne zaman ?Yaa çok naziksinizinsallah öyledir kendisi teshisini nasıl almıs acaba yediklerde yapabiliyorsa
Benim bu testi baska bir bölüm yaptı dahiliye değil. Cuma gunu kontrol edip bu değerleri ilaç ayarlaması yapacak ( böbrekler ve karaciğer fonksiyonlarını kontrok etmisti) ona soracağım yönlendirirse eğer baska bölüme basvuracağım. Çook tesekkürler insallah gecici birseydirbankaya girerken detaylı bir sağlık raporu istediler orada kan, idrar vs derken çıktı tesadüf olarak inşallah seninkiler temiz çıkar güzel haberlerini bekliyorum kontrol ne zaman ?
Merhaba ne yaptınız acaba bugün bende idrar vermiştim protein kaçağı var dedi sizin süreciniz nasıl ilerledi acabaBenim bu testi baska bir bölüm yaptı dahiliye değil. Cuma gunu kontrol edip bu değerleri ilaç ayarlaması yapacak ( böbrekler ve karaciğer fonksiyonlarını kontrok etmisti) ona soracağım yönlendirirse eğer baska bölüme basvuracağım. Çook tesekkürler insallah gecici birseydir