İdrarda protein kaçağı

acelyali29

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
395
160
32
Arkadaşlar idrarda protein ++ pozitif cıktı. İlk kez böyle bisey görüyorum. Bazen idrarımın geldiğini zannediyorum gidiyorum hiç bir sey yok. Sarı akıntım da vardı ben kadın doğuma gitmistim o yuzden. Donaxyl fitil verdi ama hiç birsey görmedim demişti. Hafif hafif kasık ağrımda var. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir miyim acaba? Ve ciddi bisey midir? Aile hekimine gitsem yeterli mi? Antibiyotik vb. Vermesi için daha mı ciddiye almak lazım

Tahlil tamamı böyle. Yassı epitelde bana yüksek gibi geldi

Eklentiler

• IMG_4215.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 39
Yassi epitel hucreler enfeksiyonu gosterdigi gibi sadece duzgun ornek verememekten de olabilir.

Protein kacagi gebelikte buyuk problem yaratiyor, gebe degilsiniz, değil mi?

Diet mi yapiyorsunuz?

Gebelik varsa doktorunuza sorun mutlaka. Preeklampsi riskine karşı. Geçmiş olsun

Yassi epitel hucreler enfeksiyonu gosterdigi gibi sadece duzgun ornek verememekten de olabilir.

Protein kacagi gebelikte buyuk problem yaratiyor, gebe degilsiniz, değil mi?

Diet mi yapiyorsunuz?
Yok değilim yapmıyorum aslında protein ağırlıklı besleniyorum ama diyet diyemem

Sağolun gebelik yok. Ama endiselendim ilk kez testte böyle bisey cıktı. Enfeksiyon mu daha ciddi bisey mi diye
Ciddi bir enfeksiyon görünmüyor. İdrarda protein kaçağı böbreklerle ilgili bir durum bildiğim kadarıyla. Üroloji bölümüne görünün bence. Tahlili zaten üroloji yaptıysa da sonuçlarınızı gösterin. Endişe edecek bir durum olmuyor çoğu zaman.

İnsallah baska bir bölümden yaptılar böbrek fonksiyonlarımı kontrol için. İlaç kullanımıyla alakalı. Olmadı bir o bölüme de gideyim tesekkğr ederimm

İnsallah baska bir bölümden yaptılar böbrek fonksiyonlarımı kontrol için. İlaç kullanımıyla alakalı. Olmadı bir o bölüme de gideyim tesekkğr ederimm
Kullandığınız bir ilaç varsa onunla ilgilidir çok büyük olasılıkla. Geçmiş olsun tekrardan

bankaya girerken detaylı bir sağlık raporu istediler orada kan, idrar vs derken çıktı tesadüf olarak inşallah seninkiler temiz çıkar güzel haberlerini bekliyorum kontrol ne zaman ?
Benim bu testi baska bir bölüm yaptı dahiliye değil. Cuma gunu kontrol edip bu değerleri ilaç ayarlaması yapacak ( böbrekler ve karaciğer fonksiyonlarını kontrok etmisti) ona soracağım yönlendirirse eğer baska bölüme basvuracağım. Çook tesekkürler insallah gecici birseydir

Merhaba ne yaptınız acaba bugün bende idrar vermiştim protein kaçağı var dedi sizin süreciniz nasıl ilerledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…