- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi caglaaaaaa
-
Evet erken gebelik testi comfort marka senın testin resmini atar mısın bugunküEvet görünüyor silik. Erken gebelik mi bu test?
0.796 çıktı kanda bugün tekrarladım evde testte cikmamisti
Evet erken gebelik testi comfort marka senın testin resmini atar mısın bugunkü
Evet baya belli kan verdin mi bugün tekrardanTabiki. Alttaki test dün yaptgm üstteki bugun. O bi tık daha koyu ve belli oluyor.
Erken gebelik de degıl bunlar zamanında ovulasyon testlernın yanında gelen kagıt testlerden.
Evet baya belli kan verdin mi bugün tekrardan
Evet baya belli kan verdin mi bugün tekrardan
Offff üzülme takma kafana dicem ama boş biliyorum inan ki bende çok yoruldum sürekli bebek soruyor insanlar benden sonra evlenenler 2.’ye hamile sürekli bir bebek haberi alıyorum rabbim inşallah bize de nasip edecek en hayırlı zamanda1.22 cıktı sonucum bugün de
Offff üzülme takma kafana dicem ama boş biliyorum inan ki bende çok yoruldum sürekli bebek soruyor insanlar benden sonra evlenenler 2.’ye hamile sürekli bir bebek haberi alıyorum rabbim inşallah bize de nasip edecek en hayırlı zamandaBen kan vermedim boşuna kan vermek istemiyorum açıkçası net çizgi görürüm sonra kan veririm zaten net çizgi göremediğim için kana da boşuna para vermek istemiyorum artık
Offff üzülme takma kafana dicem ama boş biliyorum inan ki bende çok yoruldum sürekli bebek soruyor insanlar benden sonra evlenenler 2.’ye hamile sürekli bir bebek haberi alıyorum rabbim inşallah bize de nasip edecek en hayırlı zamandaBen kan vermedim boşuna kan vermek istemiyorum açıkçası net çizgi görürüm sonra kan veririm zaten net çizgi göremediğim için kana da boşuna para vermek istemiyorum artık
Adet olmadım bugunkü testim böyle cıktı sence var mıNaptın canım bir gelişme var mı?AnneveBebek0
Adet olmadım bugunkü testim böyle cıktı sence var mıEki Görüntüle 3414817
Canım benim testimde aynı böle belirsiz grimsi çizgi seninde bence yeni daha yeni yükseliyor beta HCG benceMerhaba Arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.
Bir sorum var sizlere
1 Nisan tarihinde aşılama yapıldı. Aşılamanın 7. Gününden itibaren kasıkta batma ve göğüste hasasiyet çok yaşadım.
Normalde adet zamanı bile ağrım sızım hiçbir şeyim olmaz, kanamam gelince öğrenirim ve günü gününe de olurum.
Bu şikayetler beni gece uyutmayınca 9.gündü dün, bi test yapayım dedim. Silik çizgi de olsa ikincisi çıktı. Testi buraya ekliyorum...
Doktorum aşılamadan sonra 11 nisan ve sonrasında kan tahlili yaptır dedi ama ben dayanamayıp bu sabah yaptırdım. (10 nisan) Sonuç 2.99 çıktı. Normalde adet günüm de 12 nisan zaten.
Benim gibi bu şekilde olup sonradan değeri yükselen ve hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Tahlili erken yaptırdığım için değerim düşük de olabilir ama, dünkü idrar testi açıkçası kafamı karıştırdı.
Tecrübeli olanların desteğine ihtiyacım var.
Şimdiden herkese teşekkürler
Yok ben net çizgi görmeden kan vermem artık. Benımde adet günüm yarın belirtim falan yok ama bakalım. Ama eğer olursam bende biraz dinlencem vucudum sürekli hormon almaktan mafoldu doktorun mantıklı konusmussağ tarafta silik bi çizgi görüyorum.
kan vermedin değil mi hala?
ben de bugün adet oldumdoktor yumurtlamayı hesaplayıp 27 nisanda gel dedi ama bu ay tekrar asılama yapmayacakms bu ay dınleneceksın dedı.
Canım çatlatma iğnesinin etkisi olabilir o yüzden silik çizgi çıktı büyük ihtimalle erken yapmışsın testiMerhaba Arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.
Bir sorum var sizlere
1 Nisan tarihinde aşılama yapıldı. Aşılamanın 7. Gününden itibaren kasıkta batma ve göğüste hasasiyet çok yaşadım.
Normalde adet zamanı bile ağrım sızım hiçbir şeyim olmaz, kanamam gelince öğrenirim ve günü gününe de olurum.
Bu şikayetler beni gece uyutmayınca 9.gündü dün, bi test yapayım dedim. Silik çizgi de olsa ikincisi çıktı. Testi buraya ekliyorum...
Doktorum aşılamadan sonra 11 nisan ve sonrasında kan tahlili yaptır dedi ama ben dayanamayıp bu sabah yaptırdım. (10 nisan) Sonuç 2.99 çıktı. Normalde adet günüm de 12 nisan zaten.
Benim gibi bu şekilde olup sonradan değeri yükselen ve hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Tahlili erken yaptırdığım için değerim düşük de olabilir ama, dünkü idrar testi açıkçası kafamı karıştırdı.
Tecrübeli olanların desteğine ihtiyacım var.
Şimdiden herkese teşekkürler
Canım benim testimde aynı böle belirsiz grimsi çizgi seninde bence yeni daha yeni yükseliyor beta HCG bence
Yok ben net çizgi görmeden kan vermem artık. Benımde adet günüm yarın belirtim falan yok ama bakalım. Ama eğer olursam bende biraz dinlencem vucudum sürekli hormon almaktan mafoldu doktorun mantıklı konusmus
Canım çatlatma iğnesinin etkisi olabilir o yüzden silik çizgi çıktı büyük ihtimalle erken yapmışsın testi
Offf baya umutla okudum artacağına çok inanmıştım .1.22 cıktı sonucum bugün de
Offf baya umutla okudum artacağına çok inanmıştım .
Sağlık olsun kuzucum asla pes etmek yok. Ben 3. Aşılama ile kızıma gebeyim 32 haftalık olduk bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?