Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Idrarda pozitif kanda negafif olup sonra hamile olanlar resimli
Kizlar adetim 6 gun gecikti adet olcakmisim gibi agrilarim var ama olmadi iki tane erken tes yaptim aninda kirmizilar belirdi gidip kan verdim cikmadi ultrasondada doktor supheli dedi basina boyle gelip hamile olan varmii
Kizlar adetim 6 gun gecikti adet olcakmisim gibi agrilarim var ama olmadi iki tane erken tes yaptim aninda kirmizilar belirdi gidip kan verdim cikmadi ultrasondada doktor supheli dedi basina boyle gelip hamile olan varmii
Ultrason goruntusunde gorunen kese degil mi? Ben mi yanlis goruyorum? Testler de bariz pozitif. Doktor ultrason goruntusune nasil yorum yapti size nasil acikladi?
Bence baska bir doktora gorunmenizde tekrar kan vermenizde fayda var.
Ultrason goruntusunde gorunen kese degil mi? Ben mi yanlis goruyorum? Testler de bariz pozitif. Doktor ultrason goruntusune nasil yorum yapti size nasil acikladi?
Bence baska bir doktora gorunmenizde tekrar kan vermenizde fayda var.
Gebelik istiyormusun dedi ben evet dedim bana kesin bisi degil ama supheli dedi 2 3 sonra tekrar gel dedi anlayamadim ben varmi yokmu yoksada test ilk defa byle kipkirmizi cikti hemde 1 dakika icinde onceden yapmistim silik biile cikmazdi bide bu erken gebelik testi
Gebelik istiyormusun dedi ben evet dedim bana kesin bisi degil ama supheli dedi 2 3 sonra tekrar gel dedi anlayamadim ben varmi yokmu yoksada test ilk defa byle kipkirmizi cikti hemde 1 dakika icinde onceden yapmistim silik biile cikmazdi bide bu erken gebelik testi
Regliniz 6 gun gecmis normal test de yapabilirsiniz ama bence gerek bile yok ben 3 gunluk gecikmeyle test yapmistim ve ardindan kanda cikmisti, gecikmenin 7. Gununde de ultrasonda kese gorunmustu