Adetim geçti ve adetten t gün önce lekelenme oldu damla şeklinde o yüzdenSen ne icin gitmistin hastaneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim geçti ve adetten t gün önce lekelenme oldu damla şeklinde o yüzdenSen ne icin gitmistin hastaneye
Yok yanlis doktora gitmissin bence.Her kes doktor degil ki bilincli olsun o konuda.Dalga gecmesi dogru degil kesinlikle.Hem bu yasta olmaz canim o kadar,inanmiyorum.Ben vitamin filan istedim doktordan dalga gecti doktor
Ne oldu canim doktor ne dedi.Mujdeli haber ver insaAllahVitamin amh faydası olur mu bilmiyorum ama dalga geçmesi yanlış olmuş ne olursa dalga geçmemesi gerekiyor benim sana tavsiyem polen arı sütü Polaris kullan bunlar yumurta kalitesini arttırıyor bende Dr geldim sıra bekliyorum
İnfertilite ye gjtmem gerekiyomus başka hastaneye gitcem bendeYok yanlis doktora gitmissin bence.Her kes doktor degil ki bilincli olsun o konuda.Dalga gecmesi dogru degil kesinlikle.Hem bu yasta olmaz canim o kadar,inanmiyorum.
Git bence de baska yerlerde de AMH tekrar yaptir,yumurta rezervini bak aynimi ikisinde deİnfertilite ye gjtmem gerekiyomus başka hastaneye gitcem bende
Aynen baktircam gerekirse hsg cektircem esimde sperm testi vercek sonrasi Allah kerim insallah igneye filan gerek kalmadan hapla vitaminle gebe kalırımGit bence de baska yerlerde de AMH tekrar yaptir,yumurta rezervini bak aynimi ikisinde de
InsaAllah canim benim.Takma kafana.Guzel olucak bak her seyAynen baktircam gerekirse hsg cektircem esimde sperm testi vercek sonrasi Allah kerim insallah igneye filan gerek kalmadan hapla vitaminle gebe kalırım
Insallah canim ya arkadaşım da yok bunalıyorum iyiceInsaAllah canim benim.Takma kafana.Guzel olucak bak her sey
Ben de senin arkadasinInsallah canim ya arkadaşım da yok bunalıyorum iyice
Teşekkür ederimBen de senin arkadasin
Ben tesekkur ederimTeşekkür ederim
Merhaba canim ne oldun sen nerelerdesin merak etdimGitçem cnm bugün işten yeni çıktım sabah 05:00 da çıkış biraz uyucam inşallah uyanırım ben sabahtan gideyim diye alarm kuruyorum ama uyanamıyorum öğleden sonrada geç olur servise yetişemem diye gitmedim olmadı öğleden sonra gitçem artık
Kizlar ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptim negatif cikti, sonrada bat den 2 gün sonra gene yaptim oda negatif, ve hala da adetim gelmedi, sizce önümüzdeki günlerde pozitif olabilir mi?
Bir umut bekliyorum ama pekde kendimi kaptirmak istemiyorum