• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrarda koku,mide bulantısı ve gazz!!!!!

Tugbademir

aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız...
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
673
5
116
arkadaşlar idrarda koku mide bulantısı alttan ve üstten gaz sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?*yane hamile olabilir miyim??tün gün ara ara midem bulandı hep,bi de acayip gaz var..8 günüm var allahım inşallahh hamileyimdir..bi de göğüslerim inanılmaz büyüdü ve çok acıyolar..ne diyosunuz kızlar yaaa nolurrrr:emir_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile

canım benim de 2 günü var bekliyorum... evet hatırlıyorum ilk hamileliğimde çok fazla gaz oluşmuştu... hele mercimek çorbası içtiğimde çok net hatırlıyorum göğsümdeki gazdan uyuyamamıştım:)
idrarda çok değişiklik oluyor renk ve koku farklılığı... tabi bünyeden bünyeye farkediyor....

benimde tek belirtim idrar kokusuydu, ama öyle böyle degil...halende devam ediyor ve 11 haftalik hamisim :) insallah sende hamissindir canim

inşallah cnm..bi de ayıptır sölemesi çok gazım var geyirip duruyorum böle ufak ufak:))bi de bağırsaklarımın maşallahı var..hayırlısı..isteyen herkes anne olur sağlıkla inşallahkaydirigubbakcemile3

cnm benimde 2 günüm kaldı ama 1 haftadır bağırsakları sorma ark oturunca gülüyorum karnımdan gelen seslere :))) bu arada ben dün dayanamadım ve test yaptım 2. çizgi çok hafif çıktı....

Canım bende de var aynı belirtiler, benim de 8 günüm kaldı, hayırlısı inşallah:Saruboceq:

aynıyız tatlım seninle..bakalımm ben diğer aylar hep psikolojik yaşadım ama bunlar hiç olmamıştı..bariz günü belli saatlerinde midem bulanıveriyo hiç kafama takmazken,idrarımda acayip ağır bi koku keskin..göğüslerim çok şişti ve çok acıyo son olarak da gaz gaz gaz:)))))) hayırlısı güzeller..inşallahh anne oluruz da şu küçük mamalardan alıyım elmalı armtulu kaysılızemuszemushihoyyyt:CüvCüv::dance:

cnm benimde 2 günüm kaldı ama 1 haftadır bağırsakları sorma ark oturunca gülüyorum karnımdan gelen seslere :))) bu arada ben dün dayanamadım ve test yaptım 2. çizgi çok hafif çıktı....

canım ikinci silik çıktıysa bence hamilesinnnnnn:)kaydirigubbakcemile2 inşallah canım 1-2 gün sonra bir daha tekrarla kuşumm..bu arada idrar testini kaç gün önceden en erken yapabilirz kızlar..??fisfisfis

bendede hafif mide bulantısı senin gibi alttan üstten gaz çıkarma kasık ağrım bel ağrım var bide bugün çok yemeye başladım yaaaaa doymak bilmiyorum şimdi yemekten kalktım yine bişiler yemek istiyorum:))

canım inşallah hamileyizdir..senin kaç günün var tatlım?*artık ben biraz bekleyip öle test yaparım belirtilerde artış olacak mı ona bakim..ayy bir an önce geçsin hayırlısı neyse o olsun hepimiz için şekerimkaydirigubbakcemile3

gaz vede gögüsler aynen benimde çok agrımıştı ve gazım çok vardı idrarda kokuda vardı ve çok şükür 8+2 haftalık hamişim inşallah seninde bebişin tutunmuştur annesine canım hayırlısıyla :Saruboceq:

canım inşllh hamilsindir bekliyorum güzel haberlerini

canım benim inşallah..sende durumlar nasıl kuşum??düşükten sonra inşallah bu sefer sağlıklı bir bebişin olur dua edicemm..öpüyorum haberleirmi veririm dua edin bana nolurrkaydirigubbakcemile5

canım benim inşallah..sende durumlar nasıl kuşum??düşükten sonra inşallah bu sefer sağlıklı bir bebişin olur dua edicemm..öpüyorum haberleirmi veririm dua edin bana nolurrkaydirigubbakcemile5

ne olsun canım bugün 23.günüm sanki adet olucak gibiyim
çalışmalara devam durmak yok dr korunmana gerek yok dedi
inşllh hemen olur da benim hiç umudum yok bu aydan​

gaz vede gögüsler aynen benimde çok agrımıştı ve gazım çok vardı idrarda kokuda vardı ve çok şükür 8+2 haftalık hamişim inşallah seninde bebişin tutunmuştur annesine canım hayırlısıyla :Saruboceq:

canım inşallah..mide bulantım da var cabası..inaşşalh güzel dileklerin için saol inş allahım isteyen herkes anne olur yarabbim..sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın tatlım inş..opuyorumnanaktan

ne olsun canım bugün 23.günüm sanki adet olucak gibiyim
çalışmalara devam durmak yok dr korunmana gerek yok dedi
inşllh hemen olur da benim hiç umudum yok bu aydan​

canım çalışmaların verimli değilmiydi..ben bu ay 10.günden başlayarak gün aşırı ilişkiye girdim..ayaklarımı kendime dikip 15 dak kalkmadım bide gece banyo yapmadım ertesi sabah okula gitmden duş aldım..o şekilde bakalım hayırlısı tabii..inşallah senin de bebeğin seninledir..umudunu yitirme canım..öpüyorumopuyorumnanaktan

şimdi benim vücudumun dengesi bozuldu ne zaman yumurtladım onu da bilmiyorum
çalışmalar oldu hayırlısı bakalım ama umudum yok
ben de seni öpüyorum

Bendede aynı belirtiler var,son 4-5 gündürde acaip bir kasık ve karın ağrım var.Regl me daha 10-12 gün var

Back