İdrarda kan çıktı

muser55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
1
0
1
28
Merhaba hanımlar . Sizce endişe etmelimiyim. 2 haftadır karın ağrısı ve büyük tuvaletimi yaparken kanama ishal kabızlık şikayeti ile dâhiliyeye gittiğimde İdrarda kan çıktı dedi doktor saçlarım hep döküldü demir folik asit ve B12 değerlerim çok düşükmüş , ultrasona gönderdi randevuya kadar bende ek araştırma yapıyorum yaşım 26 henüz

Enfeksiyon da olabilir. Arastirma yapmayin. Kanser teşhisi çıkıyor sonunda

Bunun farkli sebepleri olabiliyor. Bir enfeksiyon olabilir, mesela idrar yollarda. Bende ilk hamilelik sirasinda da olmustu. Idrarda kan buluyorlardi, ama herhangi bir sebep de bulunamadi. Bir süre sonra da kendinden gecti. Insallah cabuk gecer. Cok gecmis olsun

Benim sadece vitaminlerim demir düşüktü,ayni şekilde idrarda kan çıktı kadın doğuma yönlendirdi beni doktor. Kadin doğum doktoruna sorduğumda kadınlarda normal idrarda kan olması dedi zaten tekrar tahlil yaptırdığımda temiz çıktı.

Bir doktorla kalmayın . Gerçekten yılların kronik hastası olarak herkese önerdiğim bu .
İdrarda ilerlemiş ürünler enfeksiyon nedeniyle kan görülebilir . Benim hafif enfeksiyonlarda bile lab testlerinde çıkıyor
. Regli yaklaşmış olabilir .
dışkı da olan kan , idrar örneği verirken bulaşmış olabilir .
Geçmiş olsun .

şimdi şöyle böbreklerinde sorun olabilir kreatinine bakıldı mı?
susuzluktan olabilir, böbreğinde taş olabilir kum olabilir internetten teşhis koyma kendine

Böbrekte taş safra kesesinde taş oluşunda bu şikayetler çıkıyor
Bende bir şey olunca nette bakarım 3 gün kendime gelemem kafa karıştırıyor

İnternetten arastirma yapma bende çok arastirirdım bakmiyorum artık neye baksam kanserdim hep. Enfeksiyon olabilir yada böbrekte sıkıntı olabilir kum taş felan, kısa zaman once taş düşürdüm tahlillerimde idrarda kan çıkıyodu ayrıca enfeksiyonumda vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…