- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
Ufak tefek kasık ağrım vardı kadın doğum doktoruna gittim muayeneye idrar testi istedi ve gözle görülmeyen kan yani mikroskobik hematüri olduğunu söyledi ağrıyan kasıklarım değil mesanemmiş.. ilaç verdi gönderdi ve 10 gün sonra geçmezse ürolojiye sevkedicem dedi.. fakat biraz da korkuttu beni.. başına böyle bi şey gelen var mı içinizde?
12 nisan... kızlar bugün kontrole gittim kanama hala devam ediyomuş bi poşet antibiyotikle geri döndüm doktor bittikten sonra yine gel böbrekler temiz ama mesane ve idrar yollarıyla alakalı bu durum umalım ki enfeksiyondandır eğer geçmezse tümörden mi kaynaklanıyo diye bakıcaz ama sen kötüye şartlama kendini dedi... ölüm korkum yok sadece evladımdan dolayı korku sarıyo içimi... hee şeyin hayırlısı...
12 nisan... kızlar bugün kontrole gittim kanama hala devam ediyomuş bi poşet antibiyotikle geri döndüm doktor bittikten sonra yine gel böbrekler temiz ama mesane ve idrar yollarıyla alakalı bu durum umalım ki enfeksiyondandır eğer geçmezse tümörden mi kaynaklanıyo diye bakıcaz ama sen kötüye şartlama kendini dedi... ölüm korkum yok sadece evladımdan dolayı korku sarıyo içimi... hee şeyin hayırlısı...
Son düzenleme: