• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrarda kan çıktı çok korkuyorum kızlar

Bittercoffee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
6.641
13.447
248
Ufak tefek kasık ağrım vardı kadın doğum doktoruna gittim muayeneye idrar testi istedi ve gözle görülmeyen kan yani mikroskobik hematüri olduğunu söyledi ağrıyan kasıklarım değil mesanemmiş.. ilaç verdi gönderdi ve 10 gün sonra geçmezse ürolojiye sevkedicem dedi.. fakat biraz da korkuttu beni.. başına böyle bi şey gelen var mı içinizde?

12 nisan... kızlar bugün kontrole gittim kanama hala devam ediyomuş bi poşet antibiyotikle geri döndüm doktor bittikten sonra yine gel böbrekler temiz ama mesane ve idrar yollarıyla alakalı bu durum umalım ki enfeksiyondandır eğer geçmezse tümörden mi kaynaklanıyo diye bakıcaz ama sen kötüye şartlama kendini dedi... ölüm korkum yok sadece evladımdan dolayı korku sarıyo içimi... hee şeyin hayırlısı...

Son düzenleme:
Cmaım dün ben baska nir sebeple acile gittim benim idararda kan görüldü tahlilde idrarımı yaparken yanma vardı doktor ürolojiye yolladı bugun ultrasonda baktı kum döküyo olabilirsin dedi süphelendi röntgen ve mamagrofiye yolladı sonuçta bir sey cıktı sonuclar Temiz cıktı korkma bence sende git doktora geciktirme hem için rahatlar

Ay çok sevindim senin adına inşallah bende de bi sıkıntı yoktur.. insanın küçüm bi evladı olunca korkuyo işte..

Ay çok sevindim senin adına inşallah bende de bi sıkıntı yoktur.. insanın küçüm bi evladı olunca korkuyo işte..
Canım ne güzel Allah bagıslasın benim problemlerim saglık sorunlarım var bu konuda nolur bana dua et benmde cocugum olsun sağlıkla, snaa gelince biliyorum idrarda kan cıkması kulağa korkunç geliyor bana korkma kesinlikle önemli birşey yoktur zaten sadece mikroskobik incelemede cıkmıs iltihap kapmıs olabilirsin idrar yolları enfeksiyonu olabilir ya da taş kum olabilir ki bunlar hiç halledemicek saglık sorunları depil canım kafanı rahat tut istersen de git bir görün ürolojiye için rahat etsin diyw söylüyorum bosuna kendşni üzme

Allah razı olsın senden içim ferahladı valla.. Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.. hiç denediğin bi şeyler oldu mu bebek için?

Ufak tefek kasık ağrım vardı kadın doğum doktoruna gittim muayeneye idrar testi istedi ve gözle görülmeyen kan yani mikroskobik hematüri olduğunu söyledi ağrıyan kasıklarım değil mesanemmiş.. ilaç verdi gönderdi ve 10 gün sonra geçmezse ürolojiye sevkedicem dedi.. fakat biraz da korkuttu beni.. başına böyle bi şey gelen var mı içinizde?
idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorsunuz. çokta korkulacak birşey değildir genelde verilen ilaçlar rahatlatır. kum döküyorsanız genelde oldukca şiddetli olur ağrısı ve idrarınızı bir bardağa yaptığınızda 5-10 beklettiğinizde bardağın dibine çökmüş kumlarıda görebilirsiniz. geçmiş olsun

idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorsunuz. çokta korkulacak birşey değildir genelde verilen ilaçlar rahatlatır. kum döküyorsanız genelde oldukca şiddetli olur ağrısı ve idrarınızı bir bardağa yaptığınızda 5-10 beklettiğinizde bardağın dibine çökmüş kumlarıda görebilirsiniz. geçmiş olsun
Evet sancım var adet sancısı gibi ama ayakta duramıyorum.. dediğinizi denemeyi düşünüyorum.. teşekkürler ilgilendiğiniz için..

Evet sancım var adet sancısı gibi ama ayakta duramıyorum.. dediğinizi denemeyi düşünüyorum.. teşekkürler ilgilendiğiniz için..
kum döküyorsanızda en iyi ilaç su olacaktır yani o kadar çok su için ki sizi anca su rahatlatacaktır. doktorlar mutlaka ilaç verecektir ama pek işe yaradığını düşünmüyorum bir tanıdığım da da bu sıkıntılar var arada ateş bile yapıyor ağrısı zaten felaket. ağrı kesicilerle idare etmeye çalışın bazı bölgelerin şifalı sularıda faydalı oluyor. kardeşim şifalı su dedikleri kaynak sularından içtiğinde bu dertten kurtulmuştu. emirdağında kirazlı köyünün suyu örnek verilebilir. araştırın kireç eriten suları mutlaka faydalı olacaktır. bazı ılıcaların sularıda işinize yarayabilir. çok kapsamlı bilgim yok bu konuda ama duyduklarım bunlar. geçmiş olsun

Çok sağolun.. ilaçların faydasını bende görmüyorum hiç sancım geçmiyo çünkü.. ama idrarda zorlanma pek yok kum olsa çok can yakıcı olur diye düşünüyorum

Ben idrar yolu enfeksiyonu olarak yasadim. Surekli idrara cikma hissi ve yanma oluyor. Cok afedersiniz idrarim adetli gibi kandı. Tam bir dehsetul vahset agri cekiyodum Allaha sukur ilac falan gecmisti. Gecmis olsun canim

Ben idrar yolu enfeksiyonu olarak yasadim. Surekli idrara cikma hissi ve yanma oluyor. Cok afedersiniz idrarim adetli gibi kandı. Tam bir dehsetul vahset agri cekiyodum Allaha sukur ilac falan gecmisti. Gecmis olsun canim
Çok sağol sana da çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bidaha.. kadınlık ne zor yahu ne enfeksiyonu bitiyo ne mantarı

Daha yasim genc henuz kadinligin yasadigim tek derdi adet sancisi. Her ay neredeyse serum yiyecek derecede agrilarim olmasindan biktim usandim. Allah hepimize guc kuvvet versin

Amin amin.. evlendikten sonra az da olsa hafifliyo o sancılar.. bekarken bende hastanede açardım gözümü hep nerdeyse ama evlilikten sonra az da olsa hafifledi sancılarım özellikle ayaklarımdan üşüdüğümde çok rahatsızlanıyorum.. ayaklarını sıcak tut faydasını görürsün Allah ın izniyle..

Allah razı olsın senden içim ferahladı valla.. Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.. hiç denediğin bi şeyler oldu mu bebek için?
Canım denemedim bende polikistik over var adetlerim düzensiz mesela su an 5 aydır adet olamadım gitmediğim doktor kalmadı ama sebebini bulamıyılar sen brsy yaonısmıydın cok asırı üzülüyorum ben

Adet söktürücü kürleri var ibrahim saraçoğlunun canım polikistik overi olanlar için tedavi edici kürleri var.. istersen netten bi bak dene.. şifa olur inşallah.. bende de doğumdan sonra rahmin arkasında miyom oluşmuş sanırım ikinci bebek o yüzden olmuyor doktora bahsetmedim gerçi.. bi de çocukluktan beri idrar yollarımdan böbreklerimden rahatsızlanıyorum kronik olarak.. ne zaman idrar testi yaptırsam hep enfeksiyon bu defa çok ilerlemiş bahsettiğim gibi.. dün bi yerde okumuştum aslan pençesi çayı adetin 5. Günü başlayıp 5 gün içilmeye devam edildiğinde rahmi temizliyomuş. Acı elma yağını tampona damlatıp gece yatmadan önce rahme yerleştirip 7 8 saat sonra çıkarıldığında o da enfeksiyon ve ne varsa rahmi temizliyomuş. Tüpleri kapalı olanlar da vikis sürüyolarmış eskiler öyle yaparmış.. onu deneyip de 2 3 hafta sonra bebiş geliyo yazanları gördüm.. tabi ki sen durumunu daha iyi bilirsin bi dene Ghhg1 Ghhg1 bakalım.. ayrıca her şey Allah tan öyle çok üzme kendini moralin iyi olsun vücudun sağlam dursun ki bebişin sana tutunabilsin..

12 nisan... kızlar bugün kontrole gittim kanama hala devam ediyomuş bi poşet antibiyotikle geri döndüm doktor bittikten sonra yine gel böbrekler temiz ama mesane ve idrar yollarıyla alakalı bu durum umalım ki enfeksiyondandır eğer geçmezse tümörden mi kaynaklanıyo diye bakıcaz ama sen kötüye şartlama kendini dedi... ölüm korkum yok sadece evladımdan dolayı korku sarıyo içimi... hee şeyin hayırlısı...
4 sene evvel yaşadım. Bu süreçten sonra bol bol su iç. Bundan sonra hayatında su en başta olsun ki tekrar etmesin

Back
X