Resmî çektiğim odanın ışığı loş. Resmi çektikten beş dk sonra iyice belirginleşti. Ama gereksiz yere heyecan yapmak istemiyorum. beş dk bekleme süresi olmalı diyorsunuz. DoğruKuruma çizgisi olabilir. 5 dk dan sonrasıni ciddiye almayin genelde diyorlar. Zaten ben çizgi de göremedim
Ben testle öğrenmiştim bırakın üç beş dakikayı, idrarı damlatir damlatmaz ikinci çizgi çıkmıştıZaten adet tarihim gelmiş farxedelim yerleşme kanaması, bu tarihte ilk birkaç dk da belirgin bir çizgi olurdu herhalde. İkna oldumSağolun
Freely mi bunun markasıGeçen ay üç Haftalık gebelik kimyasalla sonlandı. Bu ay baş dönmesi, göğüs ucu ağrısı, aşırı halsizlik gibi belirtiler yaşadım. Kendimde belirti aramadım çünkü bunu yapacak vaktim yoktu. Üniversite okuyorum ve sınav dönemindeydim. Herhalde hamileyim diye düşünürken bu sabah adet oldum. Göğüs ağrım geçtiğimiz aylardaki gibi olmadığı için yine de şüphelendim ve az önce test yaptım. On dk sonra test bu hale geldi. on dakikaya kadar hiçbir hareket yoktu ama. ne dersiniz test için ? On dk beklediğim için ciddiye almasam mı ?
Testin aynısı elimde var kuruma çizgisi hiç çıkarmadı bugüne kadar bencevar bebiş gözün aydın darısı bizeGeçen ay üç Haftalık gebelik kimyasalla sonlandı. Bu ay baş dönmesi, göğüs ucu ağrısı, aşırı halsizlik gibi belirtiler yaşadım. Kendimde belirti aramadım çünkü bunu yapacak vaktim yoktu. Üniversite okuyorum ve sınav dönemindeydim. Herhalde hamileyim diye düşünürken bu sabah adet oldum. Göğüs ağrım geçtiğimiz aylardaki gibi olmadığı için yine de şüphelendim ve az önce test yaptım. On dk sonra test bu hale geldi. on dakikaya kadar hiçbir hareket yoktu ama. ne dersiniz test için ? On dk beklediğim için ciddiye almasam mı ?
Evet freely sabıkalı bir marka mı yoksa güvenilirlik konusunda :) ona göre önümüzdeki aylarda almayayım. Yumurtlama günü 14 ocaktı. Kanama henüz az ve taze yara kırmızısı gibi. Ama adetin en başında genelde böyle olur benim. Şimdiye dek artmasını bekliyordum kanamanın ama başı adetlerimde böyle olduğu olmuştu.Bi de yumurtlama gününüz ne zamandı. Ve kanamanın yoğunluğu miktarı nasıl ?
Ya şu sebeple ihtimali yüzde bire falan düşürdüm. Bugün adetin ilk günü rutin hesaplarıma göre. Şu an betahcg artmış olmalı epey. Bu kadar yüksek betahcg on dk bekletmezdi olmaydı sanki. Ya da geçen ayki gibi vardı ve düştüTestin aynısı elimde var kuruma çizgisi hiç çıkarmadı bugüne kadar bencevar bebiş gözün aydın darısı bize
Çok hassas bi marka ve güvenilir. Kırmızıysa yerleşme olacağını sanmam ama birkaç gün sonra tekrarlayın bence testi. Belki kimyasal oluyordurEvet freely sabıkalı bir marka mı yoksa güvenilirlik konusunda :) ona göre önümüzdeki aylarda almayayım. Yumurtlama günü 14 ocaktı. Kanama henüz az ve taze yara kırmızısı gibi. Ama adetin en başında genelde böyle olur benim. Şimdiye dek artmasını bekliyordum kanamanın ama başı adetlerimde böyle olduğu olmuştu.
Teşekkür ederim takip edeceğimÇok hassas bi marka ve güvenilir. Kırmızıysa yerleşme olacağını sanmam ama birkaç gün sonra tekrarlayın bence testi. Belki kimyasal oluyordur
Bence gebelik var kan testi yaptirdinizmiGeçen ay üç Haftalık gebelik kimyasalla sonlandı. Bu ay baş dönmesi, göğüs ucu ağrısı, aşırı halsizlik gibi belirtiler yaşadım. Kendimde belirti aramadım çünkü bunu yapacak vaktim yoktu. Üniversite okuyorum ve sınav dönemindeydim. Herhalde hamileyim diye düşünürken bu sabah adet oldum. Göğüs ağrım geçtiğimiz aylardaki gibi olmadığı için yine de şüphelendim ve az önce test yaptım. On dk sonra test bu hale geldi. on dakikaya kadar hiçbir hareket yoktu ama. ne dersiniz test için ? On dk beklediğim için ciddiye almasam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?