• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrarda gebelik testine bakar mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
Geçen ay üç Haftalık gebelik kimyasalla sonlandı. Bu ay baş dönmesi, göğüs ucu ağrısı, aşırı halsizlik gibi belirtiler yaşadım. Kendimde belirti aramadım çünkü bunu yapacak vaktim yoktu. Üniversite okuyorum ve sınav dönemindeydim. Herhalde hamileyim diye düşünürken bu sabah adet oldum. Göğüs ağrım geçtiğimiz aylardaki gibi olmadığı için yine de şüphelendim ve az önce test yaptım. On dk sonra test bu hale geldi. on dakikaya kadar hiçbir hareket yoktu ama. ne dersiniz test için ? On dk beklediğim için ciddiye almasam mı ?

Eklentiler

• 2187EAF8-3EB3-4C21-8015-6F752BF4415E.webp
    2187EAF8-3EB3-4C21-8015-6F752BF4415E.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 122
Kuruma çizgisi olabilir. 5 dk dan sonrasıni ciddiye almayin genelde diyorlar. Zaten ben çizgi de göremedim

İlk beş dk önemli de testi yeniden yapmasanız

Kuruma çizgisi olabilir. 5 dk dan sonrasıni ciddiye almayin genelde diyorlar. Zaten ben çizgi de göremedim
Resmî çektiğim odanın ışığı loş. Resmi çektikten beş dk sonra iyice belirginleşti. Ama gereksiz yere heyecan yapmak istemiyorum. beş dk bekleme süresi olmalı diyorsunuz. Doğru

Yapılan hamilelik testlerinde ilk 3 veya 5 dakikaya olup olmadığı çıkar.bekleyen test dikkate alınmaz ,üstünde de yazar. Fotonuzda tek çizgi görünüyor.

Zaten adet tarihim gelmiş farxedelim yerleşme kanaması, bu tarihte ilk birkaç dk da belirgin bir çizgi olurdu herhalde. İkna oldum :KK48: Sağolun 🙋🏻‍♀️

Zaten adet tarihim gelmiş farxedelim yerleşme kanaması, bu tarihte ilk birkaç dk da belirgin bir çizgi olurdu herhalde. İkna oldum :KK48: Sağolun 🙋🏻‍♀️
Ben testle öğrenmiştim bırakın üç beş dakikayı, idrarı damlatir damlatmaz ikinci çizgi çıkmıştı ☺️İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız 🙏

Geçen ay üç Haftalık gebelik kimyasalla sonlandı. Bu ay baş dönmesi, göğüs ucu ağrısı, aşırı halsizlik gibi belirtiler yaşadım. Kendimde belirti aramadım çünkü bunu yapacak vaktim yoktu. Üniversite okuyorum ve sınav dönemindeydim. Herhalde hamileyim diye düşünürken bu sabah adet oldum. Göğüs ağrım geçtiğimiz aylardaki gibi olmadığı için yine de şüphelendim ve az önce test yaptım. On dk sonra test bu hale geldi. on dakikaya kadar hiçbir hareket yoktu ama. ne dersiniz test için ? On dk beklediğim için ciddiye almasam mı ?
Freely mi bunun markası

Bi de yumurtlama gününüz ne zamandı. Ve kanamanın yoğunluğu miktarı nasıl ?

Testin aynısı elimde var kuruma çizgisi hiç çıkarmadı bugüne kadar bencevar bebiş gözün aydın darısı bize

Bi de yumurtlama gününüz ne zamandı. Ve kanamanın yoğunluğu miktarı nasıl ?
Evet freely sabıkalı bir marka mı yoksa güvenilirlik konusunda :) ona göre önümüzdeki aylarda almayayım. Yumurtlama günü 14 ocaktı. Kanama henüz az ve taze yara kırmızısı gibi. Ama adetin en başında genelde böyle olur benim. Şimdiye dek artmasını bekliyordum kanamanın ama başı adetlerimde böyle olduğu olmuştu.

Testin aynısı elimde var kuruma çizgisi hiç çıkarmadı bugüne kadar bencevar bebiş gözün aydın darısı bize
Ya şu sebeple ihtimali yüzde bire falan düşürdüm. Bugün adetin ilk günü rutin hesaplarıma göre. Şu an betahcg artmış olmalı epey. Bu kadar yüksek betahcg on dk bekletmezdi olmaydı sanki. Ya da geçen ayki gibi vardı ve düştü 🤷🏻‍♀️ Geçen ay da böyle oldu tüm testlerim çift çizgi çıktı. Adet oldum adetin ilk iki günü de çift çizgi çıktı birkaç dk da. Sonra tek çizgi çıkmaya başladı. Kimyasal gebelikmiş betahcg azalırken de çift çizgi verirmiş. Sıfırlanana kadar azaldığı sürelerde görmüşüm çift çizgiyi. Kısmet

Evet freely sabıkalı bir marka mı yoksa güvenilirlik konusunda :) ona göre önümüzdeki aylarda almayayım. Yumurtlama günü 14 ocaktı. Kanama henüz az ve taze yara kırmızısı gibi. Ama adetin en başında genelde böyle olur benim. Şimdiye dek artmasını bekliyordum kanamanın ama başı adetlerimde böyle olduğu olmuştu.
Çok hassas bi marka ve güvenilir. Kırmızıysa yerleşme olacağını sanmam ama birkaç gün sonra tekrarlayın bence testi. Belki kimyasal oluyordur

Bence gebelik var kan testi yaptirdinizmi

Back
X