L lallll Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 5 0 24 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi lallll #1 ilk fotoğraf silik çizgi mi yoksa ışıktan ötürü vs bir yanılma mı Eklentiler IMG_20230803_115716.jpg 24,3 KB · Görüntüleme: 49 IMG_20230803_115759.jpg 64,5 KB · Görüntüleme: 46 IMG_20230803_115820.jpg 48,4 KB · Görüntüleme: 63
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.813 21.579 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi lallll #2 İkinci çizgi göremedim ben :/
L lallll Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 5 0 24 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi lallll #3 Seher Domestos Tatlim .!.: İkinci çizgi göremedim ben :/ Genişletmek için tıkla... İlk fotoğrafa dikkatli bakar mısınız biraz daha... Test yapacağım yine ama aklımda kalacak bu
Seher Domestos Tatlim .!.: İkinci çizgi göremedim ben :/ Genişletmek için tıkla... İlk fotoğrafa dikkatli bakar mısınız biraz daha... Test yapacağım yine ama aklımda kalacak bu
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.813 21.579 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi lallll #4 lallll .!.: İlk fotoğrafa dikkatli bakar mısınız biraz daha... Test yapacağım yine ama aklımda kalacak bu Genişletmek için tıkla... İlk fotoğraf net değil ama gördüğüm kadarıyla iki noktanın arasında bi çizgi yanılsaması gibi bir şey var, pozitif çizgisi o kısımda olmuyor :/
lallll .!.: İlk fotoğrafa dikkatli bakar mısınız biraz daha... Test yapacağım yine ama aklımda kalacak bu Genişletmek için tıkla... İlk fotoğraf net değil ama gördüğüm kadarıyla iki noktanın arasında bi çizgi yanılsaması gibi bir şey var, pozitif çizgisi o kısımda olmuyor :/
L lallll Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 5 0 24 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi lallll #5 Seher Domestos Tatlim .!.: İlk fotoğraf net değil ama gördüğüm kadarıyla iki noktanın arasında bi çizgi yanılsaması gibi bir şey var, pozitif çizgisi o kısımda olmuyor :/ Genişletmek için tıkla...
Seher Domestos Tatlim .!.: İlk fotoğraf net değil ama gördüğüm kadarıyla iki noktanın arasında bi çizgi yanılsaması gibi bir şey var, pozitif çizgisi o kısımda olmuyor :/ Genişletmek için tıkla...
L lallll Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 5 0 24 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi lallll #7 Seher Domestos Tatlim .!.: İlk fotoğraf net değil ama gördüğüm kadarıyla iki noktanın arasında bi çizgi yanılsaması gibi bir şey var, pozitif çizgisi o kısımda olmuyor :/ Genişletmek için tıkla... Bi kayma falan olsa ne bileyim... Teşekkür ederim cevabınız için
Seher Domestos Tatlim .!.: İlk fotoğraf net değil ama gördüğüm kadarıyla iki noktanın arasında bi çizgi yanılsaması gibi bir şey var, pozitif çizgisi o kısımda olmuyor :/ Genişletmek için tıkla... Bi kayma falan olsa ne bileyim... Teşekkür ederim cevabınız için