• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda çıkmayıp, hamilelik yaşayan varmı ?

Hopeandwhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
247
112
103
Merhaba arkadaşlar... 22 günlük gecikmem var. Eczaneden test aldım yaptım hiçbir şey yok. Araya bayram girince doktora gidemedim. Pazartesi gidicem. İdrarda çıkmayıp hamile kalan var mı aranızda? İlk defa bu kadar uzun süreli bi geç kalma durumu yaşıyorum. Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar... 22 günlük gecikmem var. Eczaneden test aldım yaptım hiçbir şey yok. Araya bayram girince doktora gidemedim. Pazartesi gidicem. İdrarda çıkmayıp hamile kalan var mı aranızda? İlk defa bu kadar uzun süreli bi geç kalma durumu yaşıyorum. Teşekkür ederim.
Benim kanda çıkmamıştı canım , hem de kanda!

Hem de ovu geceli on gün olmuş, son adetin 35. Günüyken çıkmamıştı..
ama adeti 73. Gün oldugumda oldu bikez gebe değilken...
yani yumurtlaman 30. Gün civarı olduysa olabilir imkansız deil.
Benim adetim normalde 32-38 arası geliyor, gecen63 gün gelmedi, 40-50-60 günlerinde birer test yaptım. İnanılmaz yıpratıcı oluyor ama adet söktürücü tavsiye etmem. Sabırla bekle adeti gelmedikçe de haftada 1 test yap derim.
Ben bilmeden adet söktürücü kullanmışım gebeyken bi hafta. Neyse ki o zamanlar bilgi sahibi değildim de düşer mi diye stres yapmadım öğrendiğimde..

Kan da çıkmaması ayrı bir ilginçlik. Pzt ben gideyim kan vereyim. Adet söktürücü almayım bi de bi şey varsa vicdan azabı duyarım. İlk çocuğumda regl geciktikten 4 gün sonra hemen idrarda çıkmıştı. Belki de başka bi sıkıntı var diye düşünmeye başladım bilemedim.

Benim de 3gun geçti test yaptim negatif cikti ben de gittim adet sokturucu kullandim dedim zaten yok ama regl olunca da nasil agrili ve pihtili oldu anlatamam simdi diyorum acaba dusuk mu yaptim. Ama daha once 1dusuk yasadim onun agrisi cok cok cok daha sancili oluyor ordan kiyasla icim rahatladi. Siz de biraz bekleyin nolur nolmaz olmadi kan testi yaptirin mutlaka. Benim ilk gebelikte 1hafta gecikmeyle cok cok silik cikmisti bazen oluyor ya test iyi olmuyor ya gec dollenme vs vs ama inşallah gebesinizdir🙏😊

Benim de 3gun geçti test yaptim negatif cikti ben de gittim adet sokturucu kullandim dedim zaten yok ama regl olunca da nasil agrili ve pihtili oldu anlatamam simdi diyorum acaba dusuk mu yaptim. Ama daha once 1dusuk yasadim onun agrisi cok cok cok daha sancili oluyor ordan kiyasla icim rahatladi. Siz de biraz bekleyin nolur nolmaz olmadi kan testi yaptirin mutlaka. Benim ilk gebelikte 1hafta gecikmeyle cok cok silik cikmisti bazen oluyor ya test iyi olmuyor ya gec dollenme vs vs ama inşallah gebesinizdir🙏😊
Teşekkür ederim bekleyim evet. Hayırlısı 😀

Kan da çıkmaması ayrı bir ilginçlik. Pzt ben gideyim kan vereyim. Adet söktürücü almayım bi de bi şey varsa vicdan azabı duyarım. İlk çocuğumda regl geciktikten 4 gün sonra hemen idrarda çıkmıştı. Belki de başka bi sıkıntı var diye düşünmeye başladım bilemedim.
Benim oğlum işte kanda çıkmadı, 5 haftalıktı resmi olarak idrarda öğrendiğimde. Ovu 25. Gün olmuş sanırım.
Benim de işte adetim 32 seyrindeyken bi ay 53 de oldum, o ay soğan kürü yapmıştım.
Sonra 40 da oldum, sonraki ay tam 15 gün soğan kürü yaptım 63 de adet oldum.
Bende dedim hormonlar dağıldı kontrole gttim bakıldı hersey normal çıktı kist de yok. Tiroid birazyükselmiş ama bu sdce gebe kalmayı zorlaştırır adeti bozacak değer değildi..

Ya soğan kürü yaptı bunu, ya da ben stresten bozdum.
Sonraki ay hayır otu hapına başladım, ovu görmeden 40. Gün adet geldi, o ay ovulasyon olmadı mesela.
Sonraki ay çörekotu kürü yaptım, 38 de geldi adet fekat ovu haftası eşimle ayrı ülkelerdeydik kısmet deilmiş.
Yani diyexeğim o ki,
Ayu çıkabulır

Taş duşebılı 😂😂

Hersey olabilir..
Uzun süredir kandın doğuma gitmediyseniz bi genel geçer kontrolden zarar gelmez.

İçinizi ferak tutun derim. Tutacak çocuk tutuyof benim oğlan canlı örneği..
Eğer ki o adet söktürücü alıp adet olduğunuzda gebeydiyswniz bile o bebek ilk 10 hafta içinde büyük ihtimal düşecekti demek bu...
ben adet olayım diye ne çaylarrııı içtim hiiiç bilmedeen .. insan sanıyo ki gebeyken bi adaçayı içse hop düştü bebek... aslen hiç de öyle değil yani...

Bazısı kürtaj oluyor da bebek içerde duruyor

Hayırlısı neyse o olsun tabi ama her yerim şiş kasıklarımda ağrıyor 2 haftadır ama tık yok bu durumda kötü yani olacaksam olayım tuhaf oldum.

İçinizi ferak tutun derim. Tutacak çocuk tutuyof benim oğlan canlı örneği..
Eğer ki o adet söktürücü alıp adet olduğunuzda gebeydiyswniz bile o bebek ilk 10 hafta içinde büyük ihtimal düşecekti demek bu...
ben adet olayım diye ne çaylarrııı içtim hiiiç bilmedeen .. insan sanıyo ki gebeyken bi adaçayı içse hop düştü bebek... aslen hiç de öyle değil yani...

Bazısı kürtaj oluyor da bebek içerde duruyor
Kesinlikle öyle doğacak olan bebek bi şekilde sağlikla doğuyor. Benkm ilk duşukte kromozom bozuklugu dedi dr ve 7haftalihimda duştü yani sağlikli bebek degilmiş Allah saglikli bebekler kismet etsin herkese🙏🙏

Back