İdrarda çift çizgi gördüğünüzde beta hcg kaç çıkmıştı ?

GizemMus

🍀
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
224
110
30
Merhaba kızlar...
Hem kendim merak ettiğim icin hemde baskalarina faydali olmak adina sorumu cevaplarsaniz sevinirim :)

Daha önce 3 gebeliginide kan testiyle ogrenmis biri olarak (3düşük) ve ayni zamanda pcos lu olarak bazi belirtiler yasiyorum ve idrar testi yapmak istiyorum 😊 henuz karar veremedim ama ...
Cevaplarinizi bekliyorum 🤗

Erken gebelik testi ile adetimin 10 gün geçmesiyle silik çizgi görmüştüm adet günü yaptığım kaset test negatif idi. Beta değerim de 73,22 çıkmıştı

Merhaba kızlar...
Hem kendim merak ettiğim icin hemde baskalarina faydali olmak adina sorumu cevaplarsaniz sevinirim :)

Daha önce 3 gebeliginide kan testiyle ogrenmis biri olarak (3düşük) ve ayni zamanda pcos lu olarak bazi belirtiler yasiyorum ve idrar testi yapmak istiyorum 😊 henuz karar veremedim ama ...
Cevaplarinizi bekliyorum 🤗
Ben adete 5 gun kala çok silik çizgi ile öğrenmiştim ve 14 çıkmıştı

101 çıkmıştı benim
İlk gebeliğim de 3330 2. De 20 3.de 221
Erken gebelik testi ile adetimin 10 gün geçmesiyle silik çizgi görmüştüm adet günü yaptığım kaset test negatif idi. Beta değerim de 73,22 çıkmıştı
468 ikiz olduğu için. Arkadaşımda 47 çıkmıştı. İkimizinde adet gününde
Ben adete 5 gun kala çok silik çizgi ile öğrenmiştim ve 14 çıkmıştı
Adete 2 gun kala 27 ile ogrendim.
Adetim geçtikten 4 gun sonra 3200 ile ogrendim
428☺️ ama testi negatif korkusundan gec yaptim ben
Cevap yazan herkese cok tesekkur ederim. Idrarda gebelik testi yaptim negatif cikti. Goguslerim hala agriyor regl de olmadim. Beklemeye devam ediyorum 🤗

Ben adet günümde kaset test yapmıştım çok hızlı ve koyu renkte çift çizgiyi gördüm ama ona bile inanmamıştım :KK70: Adet gecikmesinin 3. günü 829,9 çıkmıştı.

X