idrara sık cıkma hamılelık belırtıssııı mı yardımmmmmmm

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
slm kızlar bnm en son kı adet tarıhım 10 aralık klomen kullanıyorum bu ay denemelerımız oldu kasıklarımd a ara ara batmalart oluyor ve bazen saate ıkı kez lavaboya gıdıorum bu hamılleık belırtısı olabılır mı ? hamılelıgının ılk haftalarında bu durumda olup daha sonra hamıle oldugunu ogrenenler oldu mu ??

benimde batmalarım oluyordu hatta sol kasıgıma bi agrılar giriyordu anlatamam bel agrıları idrara cıkma hersey vardı adetim bile geciktii ama sonucccc koskoca bi follikülll kistiiiiiiiiiiiiiiii :(

Öncelıkle inşallah hamılesındir tatlım ama sık idrara çıkma bünyeye göre değişiyor ben normaldede çok sık giden bırıydım hamıleykende aynı değişiklık yok.Ara ara Kasık batmaları vardı bende sadece.

benimde batmalarım oluyordu hatta sol kasıgıma bi agrılar giriyordu anlatamam bel agrıları idrara cıkma hersey vardı adetim bile geciktii ama sonucccc koskoca bi follikülll kistiiiiiiiiiiiiiiii :(

aaa ınanmıoyorumm yaa gecmıs olsun cnmm sende klomen mı kullanıodunnn yoksa ?

Öncelıkle inşallah hamılesındir tatlım ama sık idrara çıkma bünyeye göre değişiyor ben normaldede çok sık giden bırıydım hamıleykende aynı değişiklık yok.Ara ara Kasık batmaları vardı bende sadece.

amın cnm ınsallah .. ya bnde normalde olmazdı bolede kendıme sasıyorum acaba dıye dusunuyor ınsan bazı yerlerde hamılelıgın 6-8. haftası gorunur dıyor ee bnde su an olsa olsa 2 haftalık fılandır galıba baya erken deılmı acaba sık ıdrara cıkma erken gebelık belırtsınımı bılemıyorumm ya:19:

aaa ınanmıoyorumm yaa gecmıs olsun cnmm sende klomen mı kullanıodunnn yoksa ?

hiçbise kullanmıyordum ya adetlerim cok düzenliydi hatta doktora gittim folikasit başlattı bana hamilelik için bi sıkıntın yok dedı ama bu ay ne adet oldum ne bişey aynı hamilelik belirtileri yani adet belirtileri gibi ama hicbise yoktu bı doktora gittim kist dedim hamile kalamazsın dedı bana yıkıldım ya ilk önce follikül kisti dedi inşallah üstünden gelicz dedi bugun gittim şimdide kist için kesin bi isim veremedi adet söktürücü verdi adet olursam inşallah olurum adet olduktan 4.günü gene gidecem o zaman herşey belli oolacak

Canim bende cok idrara cikiyordum adet sancısı cekiyordum hatta. Idrar yolumu usustmusumdur diye yorumladm ozaman faranjittim ona bagladim sonuc 13+6gunluk hamileyim :)) inşallah sende hamilesindir yazarsin buraya :)

hiçbise kullanmıyordum ya adetlerim cok düzenliydi hatta doktora gittim folikasit başlattı bana hamilelik için bi sıkıntın yok dedı ama bu ay ne adet oldum ne bişey aynı hamilelik belirtileri yani adet belirtileri gibi ama hicbise yoktu bı doktora gittim kist dedim hamile kalamazsın dedı bana yıkıldım ya ilk önce follikül kisti dedi inşallah üstünden gelicz dedi bugun gittim şimdide kist için kesin bi isim veremedi adet söktürücü verdi adet olursam inşallah olurum adet olduktan 4.günü gene gidecem o zaman herşey belli oolacak

anladımm cnm gecmıs olsun allah sıfa versın umarım hemen atlatırsuın ve calısmalara hemen baslarsın :34:

Canim bende cok idrara cikiyordum adet sancısı cekiyordum hatta. Idrar yolumu usustmusumdur diye yorumladm ozaman faranjittim ona bagladim sonuc 13+6gunluk hamileyim :)) inşallah sende hamilesindir yazarsin buraya :)

hayırlı olsun cnm ya ınsallah 10 ocak ta olmam lazım gecmıyor gunler test yapsammı dıyorum snra uzulurum dıye vZGECIORUNM bı de adetlerım duzensız pco hastasıyım bakalım ins oledır .. bazen bı saatte bır bazen ıkı saatte bır bole deısıyor cok sıkısmıs gb oluyorum ama ıdrarımdaa az luyor anlamadım bu ısı :1: senın kacıncı haftalarda ıdrar sıkısması oldu boyle bana erken deılmı acaba dıye dusunuyorum en son adet tarıhım 10 aralık

aminnn inşallahhh allahh herkeseee nasipp etsinnnnnn

inşallah değerli ablalarım aranıza ben yeni katıldım ve herkes gibi benimde aklımdan hiç çıkmayan şey hamilemiyim sizlerle paylaşırsam rahatlayacağım. 6 aylık evliyim ve adetim bugun gecikeli 9. Gun bundan 5 gun once idrar testim negatif ama aşırı yorgunluk. Uykum ve akıntım var sadece bu belirtilerim var pazartesi gunu kan testi yaptıracağız benim durumda olan veya boyle bir durum yaşayanınız var mı ??

inşallah değerli ablalarım aranıza ben yeni katıldım ve herkes gibi benimde aklımdan hiç çıkmayan şey hamilemiyim sizlerle paylaşırsam rahatlayacağım. 6 aylık evliyim ve adetim bugun gecikeli 9. Gun bundan 5 gun once idrar testim negatif ama aşırı yorgunluk. Uykum ve akıntım var sadece bu belirtilerim var pazartesi gunu kan testi yaptıracağız benim durumda olan veya boyle bir durum yaşayanınız var mı ??

cnm burda 10 gun hatta 15 gun sonra bıle adet olan var bırazda psk anlayaagın en ıyısı kan tahlılı yapman su tecrubeyle su kadar soyleyebılırım sana burda senın gbler test yanılabılır dıye acaba dıyor kan tahlılı negatıf cıkınca ertsı gun adet oluyorlar kendılıgınden anlatabılıyormuyum ? insallah vardır sende ama yoksada vakıt kaybetmemek ıcın bı kan testı yaptır bnce pazrtesı ins vardır :16:

slm kızlar bnm en son kı adet tarıhım 10 aralık klomen kullanıyorum bu ay denemelerımız oldu kasıklarımd a ara ara batmalart oluyor ve bazen saate ıkı kez lavaboya gıdıorum bu hamılleık belırtısı olabılır mı ? hamılelıgının ılk haftalarında bu durumda olup daha sonra hamıle oldugunu ogrenenler oldu mu ??

klomen bende içtim iğne oldum sonrasında
2 kistim oluşmuş
klomenin etkiside olabilir yani
ama inşallah hamilesindir.

maalesef sonuc negatif :( beta hcg 0.5 doktor bunlar normal seyler yeni evli çiftlerde ilk zamanlar adet düzensizliği olması gayet normal dedi tatlım cok hayal kırıklığı yasadık kocamla ama hasırla inşallah ilerleyen zamanlarda . . . (yalnız kafama takılan bişey var gittiğim bütün doktorlar net bişey söylemediler 6 ay önce adet geciktirici kullandım ondan sonraki bir ay jasmin kullandım hala onların etkisi olur mu kızlar bilgisi olan var mı bu konuda gebe kalamama sebebim bunlar olabilir mi olmaz diyorlar ama kafama takılıyor :(

maalesef sonuc negatif :( beta hcg 0.5 doktor bunlar normal seyler yeni evli çiftlerde ilk zamanlar adet düzensizliği olması gayet normal dedi tatlım cok hayal kırıklığı yasadık kocamla ama hasırla inşallah ilerleyen zamanlarda . . . (yalnız kafama takılan bişey var gittiğim bütün doktorlar net bişey söylemediler 6 ay önce adet geciktirici kullandım ondan sonraki bir ay jasmin kullandım hala onların etkisi olur mu kızlar bilgisi olan var mı bu konuda gebe kalamama sebebim bunlar olabilir mi olmaz diyorlar ama kafama takılıyor :(

adet geciktirici kadar pis bi ilac yok inan düğünden önce bende içtim dengemi bozdu. çok düzenli regl olurdum.ama artık geç kalıyo reglim.yasmini bilmem ama geciktirici resmen hormonlara diyo ki;dur şimdi gelme ben isteyince gel diyo gerisini sizler düşünün arkadaşlar

cnm bnde yasmın le korundum bı sene bu ılacların vucutdan atılması bı seneyı bıle bulabılıyor normnal yanı bak bu bnm 8.ayım ama tık yok erken yani :44:

Mutlu pazarlar arkadaşlar çok sık wc ye çıkmaya başladım ama bu gündüz oluyor gece çıkmıyorum ara kaşık ağrısı var geçiyor sanki içerde bir el var çalıştırıyor kasımlarımı son adet tarihimi hatırlamıyorum ama mart 25 den önceydi midem ne bulanıyor gibi ne bulanmıyor çok acayip dün ablam elle muayne etti birşey hızlıca kaydı buğun arkadaşım bana dediki bağırsak kaymıştır öyle birşey ola bilirmi cesaretim yok tahlil yapmaya 17 senedir hiç günün gecmedi😭😭

Back
X