- 25 Ocak 2011
- 241
- 9
- 68
Merhaba kızlar.
Ben 2 yıllık evliyim. Ve evlendiğimden beri sürekli vajinal problemler yaşıyorum. Gitmediğim doktor kalmadı özelden araştırma hastanelerine kadar.
Sürekli idrar yolu iltihabı oluyorum nerdeyse her ay o lmazsa mantar oluyorum.
Bu rahatsızlık sonucu hayat biçimimi değiştirdim. Öncelikle gidip pamuklu çamaşır aldım ve çamaşır makinesinde yıkadıktan sonra çamaşırlarımı kaynatıyorum ve giymeden önce ütülüyorum.
Günde 3 litre su içiyorum.
Bataklık çileği diye bitkisel bir ilaç kullanıyorum.
Çekmecemde fitilim kremim hep hazır durur.
Ama yinede hep oluyorum hep oluyorum. Artık bıktım yaaa. Neden sürekli oluyorum ve çare bulamadım.
Ve de kasıklarımda sürekli ağrı var. İlk evlendiğim zaman ayaklarımı üşütüyorum sanmıştım. Kilo aldım kotlarım dar geliyor sıkıyor dedim. Ama onların çaresini buldum pantolonlarım bol ve hep yünlü çorap giyiyiyorum ama bu kasık ağrısından kurtulamadım
Smear testi yapıldı kütlür alındı paralar döktüm hep testlere temiz çıkıyor
Ama ben bu idrar yolu enesiyonuna çare bulamadım.
Bunu tecrübe eden ve bana öğüt verecek olan biri var mı ?![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Ben 2 yıllık evliyim. Ve evlendiğimden beri sürekli vajinal problemler yaşıyorum. Gitmediğim doktor kalmadı özelden araştırma hastanelerine kadar.
Sürekli idrar yolu iltihabı oluyorum nerdeyse her ay o lmazsa mantar oluyorum.
Bu rahatsızlık sonucu hayat biçimimi değiştirdim. Öncelikle gidip pamuklu çamaşır aldım ve çamaşır makinesinde yıkadıktan sonra çamaşırlarımı kaynatıyorum ve giymeden önce ütülüyorum.
Günde 3 litre su içiyorum.
Bataklık çileği diye bitkisel bir ilaç kullanıyorum.
Çekmecemde fitilim kremim hep hazır durur.
Ama yinede hep oluyorum hep oluyorum. Artık bıktım yaaa. Neden sürekli oluyorum ve çare bulamadım.
Ve de kasıklarımda sürekli ağrı var. İlk evlendiğim zaman ayaklarımı üşütüyorum sanmıştım. Kilo aldım kotlarım dar geliyor sıkıyor dedim. Ama onların çaresini buldum pantolonlarım bol ve hep yünlü çorap giyiyiyorum ama bu kasık ağrısından kurtulamadım
Smear testi yapıldı kütlür alındı paralar döktüm hep testlere temiz çıkıyor
Ama ben bu idrar yolu enesiyonuna çare bulamadım.
Bunu tecrübe eden ve bana öğüt verecek olan biri var mı ?
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)