idrar yolu iltihabı -Üroloji ?

arkadaşlar bende 3 aydır tedavi görüyorum 4. üroloğa gittim basit idrar yolu enfeksiyonuyla başladı ama kabus olmaya başlamıştı artık sürekli sizleride takip ettim yeni üye oldum kadınlar kulübüne inşallah benimde size katkım olur gördüğüm tedavi sizlerle paylaşmak isterim bende bitkisel bir çok şey kullandım ama hiç birinin faydasını görmedim burdan dotor ismi ve kullandığım ilaçları yazabiliyormuyum bilmiyorum beni o konuda bilgilendirirseniz sevinirim sizede yardımcı olmaya çalışırım yalnız doktorumun verdiği bilgilere göre biz kadınlar olarak yaptığımız yanlışlar varmış 4,5 saate bir tuvalete gitmemiz gerekiyormuş taharetlenme yi kesinlikle suyla yapmamamız gerekiyormuş kuru peçete ile temizlemeliymişiz(suyla temizlikte mikrobu her yere dağıtıyormuşuz ) ve vajinal yıkama asla yapmamalıymışız bunun zararıda ordaki iyi bakterileri öldürüyormuşuz eşimle birlikte 7 günlük bir tedavi gördük 10 gündür iyiyim bu hafta kontrole gidicem sizide bilgilendireceğim bu arada bana bide verem tahlili yaptılar daha sonucun çıkmasına 40 gün var ben ilk defa duydum idrar yolu veremini

merhaba, sorunum şu idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yanma kaşınma acı sık sık idrara çıkma özellikle üşüttüğümde oluyo fakat üroloji mi bakar kadın doğum uzmanı mı bakar bilemedim yarın ürolojiden randevu aldım fakat vajinal bölgede kaşınma mantar da oluyo
merhaba, sorunum şu idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yanma kaşınma acı sık sık idrara çıkma özellikle üşüttüğümde oluyo fakat üroloji mi bakar kadın doğum uzmanı mı bakar bilemedim yarın ürolojiden randevu aldım fakat vajinal bölgede kaşınma mantar da oluyo
İç çamaşırı temizliği çok önemlidir bu olgularınız için. Mantar oluşumunda mutlaka ilaçla tedavi olmanız gerekir. Siz yinede doktorunuza burada yazdığınız belirtileri anlatın. Mantar ilacı 1 gün içerisinde kaşınmayı önleyecektir. sağlıklı günler

Back