cnm 7 aydır idrar yolu enfekiyonu ile uğraşan biri olarak söylüuorum akıntı kaşıntı koku vs mevcut ise jinekoloğa bunların hiç biri yok şiddetli idrar yanması var ise ürolojiye gidip idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırmanı tavsiiye ederimmerhaba, sorunum şu idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yanma kaşınma acı sık sık idrara çıkma özellikle üşüttüğümde oluyo fakat üroloji mi bakar kadın doğum uzmanı mı bakar bilemedim yarın ürolojiden randevu aldım fakat vajinal bölgede kaşınma mantar da oluyo
akıntı kaşıntı varsa jinekologa gitmelisin cnm fitil ile beraber antibiyotikte verir ikisininde tedavsi yapılmış olur çünkü üroloji de muayene yok sadece test yapıyorgeçmiş olsun canım çok teşekkür ederim çok beter bişey soğuk soğuk terliyorum acıdan yanmadan, py.. ile başlayan haptan içiyorum ya da ağrı kesici öyle düzeliyorum yoksa lavabodan çıkamıyorum, ürolojiye gidicem yarın bakalım
Arkadaşım bence kadın doğuma git. Bende bu kış oldum . Kaşıntı yoktu bende, idrardan kan geldi, yanma var çok şisdetli ve kasıklarımda Ağrı vardı. Kadındoğumdan aynı güne randevu bulamadım ve ürolojiye gittim. O da idrar tahlili idrar kültürü ultrason hatta tomografiyi bile soktu. Basit bir idrar yoku enfeksiyonu için gereksiz yere radyasyon aldım. Zaten aklında bulunsun,idrar yolu iltihabı ve enfeksiyonu kültürde belli oluyor. Ben o zaman çok kızdım Dr a. Ama kadın doğuma gitseydim daha çabuk çözüm bulunacaktımerhaba, sorunum şu idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yanma kaşınma acı sık sık idrara çıkma özellikle üşüttüğümde oluyo fakat üroloji mi bakar kadın doğum uzmanı mı bakar bilemedim yarın ürolojiden randevu aldım fakat vajinal bölgede kaşınma mantar da oluyo
Idrar Kültür'ün çıktımı canım? Idrar tahlilinde çıkmayabiliyor çünkü enfeksiyonbugün gittim ürolojiye ultrasonla baktı idrar tahlili verdim böbreklerim ve tahlil temiz çıktı, bol su iç dedi üşütme dedi ve bir ilaç yazdı sistik ataklar geçirdiğinde iç her zaman içme dedi, kadın doğuma da gitmeliyim ama bişey olsa ultrasonda görünürdü diye düşünüyorum
Canım evliysen eğer eşindeki bir enfeksiyon cinsellik yoluyla sana geçiyor olabilir. Ilişkiden önce cinsel organlarınızı silmenizi yada yıkamanızı tavsiye ederim . C vitamini iç ve birde Bağışıklık sistemini güçlendirmek için ilaçlar var. Beta karoten içeriyor. Onlarda tekrarlamasını engelliyormuş. Bende olduğumda çok araştırma yapmıştım ordan biliyorum. Maydonoz suyu iyi geliyor. Hem c vitamini alıyorsun doğal yoldan. Bir de ilişki sonrası yanmayı önlemek için 3 yemek kaşığı karbonatı 1 su bardağı soğuk su ile karıştır ve bir bez ile o Bölgeyi temizle canım. Bunlar sistit e iyi geliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdirbu illetten ben bıktım. kadın doğum da bakıyor ürolog da. Bazen enfeksiyon sistit benzeri belirtiler veriyormuş. Ben kadın dopum ve ürolog arasında mekik dokudum bu hafta. Ramazandan beri 3. sistit atağı. Karnabahar kürüne başladım. 1ç. haftası. Azaldı epey ama tamamen geçmedi. İlacın yanında her iki doktor da cranberry önderdi. Kapsül halinde. Onu da içmeye başladım. Bir de vücudu asidik yapacak yiyecekeleden uzak dur dedi. Bol su,ayaklar üşümesi falan filan. İyi de bunları zaten biliyorum ve yapıyorum. Buna rağmen oluyor..Karnabahardan ümitliyim .
Karbonatı yemeklerden sonra içmeye başladım. dediğinizi de yapacağım. çok teşekkürler..Canım evliysen eğer eşindeki bir enfeksiyon cinsellik yoluyla sana geçiyor olabilir. Ilişkiden önce cinsel organlarınızı silmenizi yada yıkamanızı tavsiye ederim . C vitamini iç ve birde Bağışıklık sistemini güçlendirmek için ilaçlar var. Beta karoten içeriyor. Onlarda tekrarlamasını engelliyormuş. Bende olduğumda çok araştırma yapmıştım ordan biliyorum. Maydonoz suyu iyi geliyor. Hem c vitamini alıyorsun doğal yoldan. Bir de ilişki sonrası yanmayı önlemek için 3 yemek kaşığı karbonatı 1 su bardağı soğuk su ile karıştır ve bir bez ile o Bölgeyi temizle canım. Bunlar sistit e iyi geliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Benim dediğim karbonatın içilmesini duymadım ben canım. Ama bence dikkat et midene zarar verebilir karbonat. Geçmiş olsun canımKarbonatı yemeklerden sonra içmeye başladım. dediğinizi de yapacağım. çok teşekkürler..
teşekkürler..
Ben her gün maydanoz yiyorum. Kefir içiyorum. Arkadaşın dediği gibi c vitamini almak ta çok iyi. Bakterileri yok ediyor bir de bol su içmek. Kızılcık Alıp çayını da yap canım iyi gelir.bu illetten ben bıktım. kadın doğum da bakıyor ürolog da. Bazen enfeksiyon sistit benzeri belirtiler veriyormuş. Ben kadın dopum ve ürolog arasında mekik dokudum bu hafta. Ramazandan beri 3. sistit atağı. Karnabahar kürüne başladım. 1ç. haftası. Azaldı epey ama tamamen geçmedi. İlacın yanında her iki doktor da cranberry önderdi. Kapsül halinde. Onu da içmeye başladım. Bir de vücudu asidik yapacak yiyecekeleden uzak dur dedi. Bol su,ayaklar üşümesi falan filan. İyi de bunları zaten biliyorum ve yapıyorum. Buna rağmen oluyor..Karnabahardan ümitliyim .
Evet Kızılcık suyu da çok iyi geliyormuş. Şu aralar Kızılcık mevsimi. Ben Çokça aldım. Dondurucuya attım. Ara ara kozılcık şerbeti yapıp içicemBen her gün maydanoz yiyorum. Kefir içiyorum. Arkadaşın dediği gibi c vitamini almak ta çok iyi. Bakterileri yok ediyor bir de bol su içmek. Kızılcık Alıp çayını da yap canım iyi gelir.
merhaba, sorunum şu idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yanma kaşınma acı sık sık idrara çıkma özellikle üşüttüğümde oluyo fakat üroloji mi bakar kadın doğum uzmanı mı bakar bilemedim yarın ürolojiden randevu aldım fakat vajinal bölgede kaşınma mantar da oluyo
4 aydır sistit olmuyordum geçenlerde ayağımı üşüttüm yine oldum. Hergün 1 bardak kefir içmeme rağmen. Geçenlerde bir yazı okudum eğer Sistiti tedavi Amaçlı kefir içiceksek günde 1 litre içmek lazımmış. Kefirin kilo almak dışında bir zarar-ı yokmuş. 3-4 gündür 1 litre içiyorum ve şikayetim bitti şu anda. Dene istersen.Urolojiye gitmistim ben sistit olmustum ayaklarimi cok usutuyordum afedersiniz lavobadan kalkar kalkmaz tekrar bir sislik oluyor surekli idrara cikmak zorunda kaliyorsun ve aci verici ilac kullandim pek ise yaramadi ayaklarimi sicak tuttum gece corapla yatiyorum cok iyi geliyor duzeliyor birde bir ara brokoli kuru yaptim oda harikaydi ama tekrar usutunce basa sariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?