- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi mavusbebek
-
selam kızlar 9+5 günlük hamileyim ve idrar yolu iltihabım var ilaç kullandım ama geçmedi doktorum şimdide 1g largopen antibiyotik verdi kullanıp kullanmamakta kararsizım çünki hamileler üzerinde pek araştırma yapılmamış ve bebeğe zarar verir diye çok korkuyorum kızlar bu ilaçtan kullanan oldumu içinizde doktor bu tedavi edilmezse düşüğe sebep olabilir diyor korkuyorum kızlar yada başka doktora mı gitsem bide özel hastaneye gidiyorum doktorum iyi de ilgileniyor ama kafam çok karıştı cevap ve önerilerinizi bekliyorum
canim largopenin hamilelikte kullanildigini biliyorum ondan icin rahat olsunnn
amaaaa
ben londrada yasiyorum burda hamilelikte idrar yolu enfks. sistit icinnnnnn cranberyy oneriyolar direk meyve suyunu ic diyo doktor
size onerim aktardan cranberyy meyvesi alin turkce tam karsiligi yaban mersini gibi bisey alin bolca kaynatin suyunu icin meyvesinide yiyinn kucuk kucuk kirmizi kuru uzumun daha bordo rengi gibi bisey
burdaki doktorlar antibiyotik vermedkleri icin birde monural var tek kullanimlik suda eriyen onuda kullanabiliosun
ve
bolll su ic
bu arada asitli bisey icme
aktarlar kapaliysada buyuk marketlerde bulabilirsinn
gecmis olsun cnm
cranberyy+blueberyy+goji beryy bu ucunu kaynatin bol boll icinnnnnnnnnnn (hamilelik boyunca hem idrar yollariniz hem vucudunuzu temizler sutte yapar)
idrar numunesini nasıl verdiğiniz de önemli. hatta idrar örneği verilen wc bile önemli.
idrarınızın bir kısmını yaptıktan sonra temizlenin, o bölgeyi yıkayıp kurulayıp kalan idrarı numune için verilen kaba yapın, orta idrar deniliyor buna.
kabı son ana dek açmayın ki steril özelliği bozulmasın.
çok komik yazdım belki deen doğru sonuçlar bu şekilde alınıyor.
acı eşiğin yüksekse sancıyı hissetmezsin bir de. kaşıntı, yanma yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?