• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yolu enfeksiyonu:(

Önce TE="muta-ylz, post: 37778258, member: 636151"]Devlete mi gitti ozel hastahnyemi birdr[/QUOTE]
Once dewlete gittim sancim gecmyince uni versiteye hawale ettiler

Kac ayliksinki sen ben daha 6 haftalik oldum bel agrisi ve kask var yuruyunce fena agryr anlm veremyrm bi dusugum var omdan panigim hep yatiyorum
Yatman dinlenmen çok iyi ben 30 haftaligim[/QUOTE]
Insss o gunleri bende gorurum ilkndede enfeksiyon diyip durdular 14 haftalik dusugum oldu igne kullndm ondan mi oldu diyrdum 5 gun dogum sancisi cektim her gede acillerde pskoljik olrk cok zor simdi korkulrm cok fazla

Insss o gunleri bende gorurum ilkndede enfeksiyon diyip durdular 14 haftalik dusugum oldu igne kullndm ondan mi oldu diyrdum 5 gun dogum sancisi cektim her gede acillerde pskoljik olrk cok zor simdi korkulrm cok fazla[/QUOTE]
Onun dusucegi varmis dusmus canim öyle düşünme doktorun ne derse onu yap bence görürsün canim işallah

Insss o gunleri bende gorurum ilkndede enfeksiyon diyip durdular 14 haftalik dusugum oldu igne kullndm ondan mi oldu diyrdum 5 gun dogum sancisi cektim her gede acillerde pskoljik olrk cok zor simdi korkulrm cok fazla
Onun dusucegi varmis dusmus canim öyle düşünme doktorun ne derse onu yap bence görürsün canim işallah[/QUOTE]
Sabah sabah moral verdin canin bana cok sagol yarn dr gidicm baklm ne olck

Sabah sabah moral verdin canin bana cok sagol yarn dr gidicm baklm ne olck[/QUOTE]

Ne demek canim Kafana takilan bisey olursa her zaman sorabilirsin elimden geldiğince yardimci olurum benide haberdar et olur mu

Sabah sabah moral verdin canin bana cok sagol yarn dr gidicm baklm ne olck

Ne demek canim Kafana takilan bisey olursa her zaman sorabilirsin elimden geldiğince yardimci olurum benide haberdar et olur mu[/QUOTE]
20141114_150350.jpg

Bugun boyle bi kanamam oldu bilmiyorum neden ama gecti sonra muhayaneyi ardm dr yokmis bugun yarna kadar bekliycm iste suan yok arada kahverengi oluyo vok mutsuzum

Bugun boyle bi kanamam oldu bilmiyorum neden ama gecti sonra muhayaneyi ardm dr yokmis bugun yarna kadar bekliycm iste suan yok arada kahverengi oluyo vok mutsuzum

Akinti olabilir canim ama doktora gtmyi ihmal etme hatta senin yerinde olsam hic vakit kaybetmeden direk acile giderim

Akinti olabilir canim ama doktora gtmyi ihmal etme hatta senin yerinde olsam hic vakit kaybetmeden direk acile giderim
Dr yerinde yok farkli bi hastahnyede gitmk istemiyorum bikmyrum ne olcak allaha sığındım ilknde cok dr degstim ayni hatalri yapmk istemyrm bi gitcegim riskli dogum uzmani

[HemUOTE="muta-ylz, post: 37793934, member: 636151"]Dr yerinde yok farkli bi hastahnyede gitmk istemiyorum bikmyrum ne olcak allaha sığındım ilknde cok dr degstim ayni hatalri yapmk istemyrm bi gitcegim riskli dogum uzmani[/QUOTE]

Himmm öyle mi o zaman bekle baklm sabah kadar allaha emanet canim

[HemUOTE="muta-ylz, post: 37793934, member: 636151"]Dr yerinde yok farkli bi hastahnyede gitmk istemiyorum bikmyrum ne olcak allaha sığındım ilknde cok dr degstim ayni hatalri yapmk istemyrm bi gitcegim riskli dogum uzmani

Himmm öyle mi o zaman bekle baklm sabah kadar allaha emanet canim[/QUOTE]
Sagol canim benim yarin yazarim ins guzel seyler

[İnşaallah ta-ylz, post: 37794029, member: 636151"]Himmm öyle mi o zaman bekle baklm sabah kadar allaha emanet canim[/QUOTE]
Sagol canim benim yarin yazarim ins guzel seyler[/QUOTE]

İnsaallah canim bekliyorum. Güzel haberlerini

Back
X