Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
idrar yolu enfeksiyonu:(
- Konu Sahibi muta-ylz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ağustos 2014
- 54
- 34
- 98
- 33
- 7 Kasım 2014
- 28
- 1
- 13
- 38
Kac haftalik hamilesin bu benim ikinci bebegim ilki dusukle sonuclandi endiselendim iste hemen daha dr gitmedim saglik ocagi yapti bugunbenimde vardı doktorum bir ilaç verdi toz şekilde suya katılıp içiliyor bir kerelik kullanıyor daha başka yapılacak birşey yokmuş benim hala geçmedi rahatlattı ilaç biraz ama
- 7 Kasım 2014
- 28
- 1
- 13
- 38
Cok su iciyorum ama ictikce bir qdim lavabodq yoruldum gercekten cuma gunu dr rqndevum vqr yqrnda belki kultur yaptiririmEn dofal ve en temiz yolu bol su icmek.ve kizilcik serbeti ama en guzel su icmek ne kadar cok icersen o kadar cabuk atlatirsin
- 27 Ağustos 2014
- 54
- 34
- 98
- 33
şuan 16 haftalık hamileyim evlendim hemen doktora gittim hem mantar hem idrar yolu enfeksiyonu için ama 1 ay içinde hamile kalmışım sadece o tozu verdi 6 haftalıkken içtim bol bol su içiyorum artık hemde hamilelikte başta fazla olmasada haftalar ilerledikçe tuvaletten çıkamaz oluyosun
- 30 Eylül 2014
- 295
- 337
- 63
Slm canım bende 5 haftanın içinde iken acile gitmek zorunda kaldım baya üşütmüşüm o zaman idrar yolu enfeksiyonu kapmışım artı mide bulantısı yüzünden bişey yiyemiyordum 1 gün hastanede kalmak zorunda kaldım 3 lt serum verdiler içine de enfeksiyon için ilaç katıyorlar çıkışta da bana 5 günlük enfaxia diye hap verdiler geçti şükür bol bol su içmekte önemli tabi. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşAllah..Herkese slmm bes haftalik hamileyim idrar yolu enfeksiyonum cikti var mi yasiyan ne yapmak gerekiyor
- 7 Kasım 2014
- 28
- 1
- 13
- 38
Çok tsk ederim canim suan sadece saglik ocagi basit test yapti onda cikti cuma gunu kontrolum var bekliyorum o gune kadar mire bulanti vs yoksadece kasik ve belim agryr ilkindede surekli enfeksyn dediler ondan panik oldum moralim bozukduSlm canım bende 5 haftanın içinde iken acile gitmek zorunda kaldım baya üşütmüşüm o zaman idrar yolu enfeksiyonu kapmışım artı mide bulantısı yüzünden bişey yiyemiyordum 1 gün hastanede kalmak zorunda kaldım 3 lt serum verdiler içine de enfeksiyon için ilaç katıyorlar çıkışta da bana 5 günlük enfaxia diye hap verdiler geçti şükür bol bol su içmekte önemli tabi. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşAllah..
- 3 Şubat 2013
- 63
- 28
- 33
Benmüim de 13. Haftamda çıktı.normalde su içemiyordum ama 12. Hafta kontrolümde doktorum su içmen lazım ya yoksa idrar enfeksiyon olursun dedi o hafta çok su içmeme rağmen enfeksiyon oldu doktora gittiğimde içmişin ama geçmemiş dedi oyüzden antibiytik verdi hamileler için ve geçti. Duocid ilacın adı. Geçmemesi daha büyük sorunlara sebep olduğu için hemem tedavi edilmesi lazımmış
- 7 Kasım 2014
- 28
- 1
- 13
- 38
Beni bugun lekelenmem oldu ve dr rndevuma erken gittim soyledim fakat cok erken su asamada hic bi ilac veremem dediiyi degik dediBenmüim de 13. Haftamda çıktı.normalde su içemiyordum ama 12. Hafta kontrolümde doktorum su içmen lazım ya yoksa idrar enfeksiyon olursun dedi o hafta çok su içmeme rağmen enfeksiyon oldu doktora gittiğimde içmişin ama geçmemiş dedi oyüzden antibiytik verdi hamileler için ve geçti. Duocid ilacın adı. Geçmemesi daha büyük sorunlara sebep olduğu için hemem tedavi edilmesi lazımmış
- 15 Eylül 2014
- 16
- 10
- 3
- 39
mrb canım ben de 7 haftalık gebeyken geçirdim doktorum toz şeklinde tek kullanımlık ilaç verdi ve günde en az 4 litre su iç dedi yoksa düşük yaparsın dedi. Nasıl içecem dediğimde yalasan günde 2 litre su içersin dedi :) suyla gezdim hep 2 hafta sonra gittiğimde tamamen geçmişti çok şükür şimdi bişey yok sadece susadığımda içiyorum
- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 43
- 32
Akintin oluyor muHerkese slmm bes haftalik hamileyim idrar yolu enfeksiyonum cikti var mi yasiyan ne yapmak gerekiyor
- 7 Kasım 2014
- 28
- 1
- 13
- 38
Hayir olmuyo ama lekelenmem var kahverengidr söyledim enfeksiyon var dediler diye su asamada birsey veremem daha cok yeni dedi birde karnimin alti ve bel agrm varAkintin oluyor mu
- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 43
- 32
[QUOTEBN muta-ylz, postprotestan0, member:geçti 151"]Hayir olmuyo ama lekelenmem var kahverengidr söyledim enfeksiyon var dediler diye su asamada birsey veremem daha cok yeni dedi birde karnimin alti ve bel agrm var[/QUOTE]
Himmm bnleklnme olunca progestan kullandm gcti akinti yi da soyle gecirdiler gecen sanclndm gttm hastnye iceriyi temzledler dolayisiyla da sancim kesildi
Himmm bnleklnme olunca progestan kullandm gcti akinti yi da soyle gecirdiler gecen sanclndm gttm hastnye iceriyi temzledler dolayisiyla da sancim kesildi
- 7 Kasım 2014
- 28
- 1
- 13
- 38
Himmm bnleklnme olunca progestan kullandm gcti akinti yi da soyle gecirdiler gecen sanclndm gttm hastnye iceriyi temzledler dolayisiyla da sancim kesildi[/QUOTE][QUOTEBN muta-ylz, postprotestan0, member:geçti 151"]Hayir olmuyo ama lekelenmem var kahverengidr söyledim enfeksiyon var dediler diye su asamada birsey veremem daha cok yeni dedi birde karnimin alti ve bel agrm var
Ayni sanciyimi yasyruz acaba bende progestan kullnyrm kullndgm halde leklnmm var birde perinatoloji uz prof dr gidyrm off varya streslerdeyim
- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 43
- 32
Ayni sanciyimi yasyruz acaba bende progestan kullnyrm kullndgm halde leklnmm var birde perinatoloji uz prof dr gidyrm off varya streslerdeyim[/QUOTE]muta-ylzdoğum t: 37776481 .!.:Himmm bnleklnme olunca progestan kullandm gcti akinti yi da soyle gecirdiler gecen sanclndm gttm hastnye iceriyi temzledler dolayisiyla da sancim kesildi
Ya benim sancim dogum sancisi gibi oluyodu
- 7 Kasım 2014
- 28
- 1
- 13
- 38
Ya benim sancim dogum sancisi gibi oluyodu[/QUOTE]Ayni sanciyimi yasyruz acaba bende progestan kullnyrm kullndgm halde leklnmm var birde perinatoloji uz prof dr gidyrm off varya streslerdeyim
Kac ayliksinki sen ben daha 6 haftalik oldum bel agrisi ve kask var yuruyunce fena agryr anlm veremyrm bi dusugum var omdan panigim hep yatiyorum
- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 43
- 32
Kac ayliksinki sen ben daha 6 haftalik oldum bel agrisi ve kask var yuruyunce fena agryr anlm veremyrm bi dusugum var omdan panigim hep yatiyorum[/QUOTE]Ya benim sancim dogum sancisi gibi oluyodu
Yatman dinlenmen çok iyi ben 30 haftaligim