idrar yolu enfeksiyonu

İbrahim Saraçoğlunun soğan kürü var kullananlar çok memnun kalmış soğan kürü idrar yolları enfeksiyonuna iyi geldiği söyleniyor bence dene bir zararı olmaz tamamen bitkisel soğan sonuçta inşallah iyileşirsin bende yaşadım zamanında bilirim yanmayı geçmiş olsu canım

benimki birbuçuk yıl oldu ve tedavi edilemedi o yüzden demiştim.. daha çok beklemek çok kötü..çünkü sonucu hala muallak benim..

benimki birbuçuk yıl oldu ve tedavi edilemedi o yüzden demiştim.. daha çok beklemek çok kötü..çünkü sonucu hala muallak benim..

soğan kürünü dene o zaman vücudu temizliyormuş.işe yarar belki.

Arkadaşlar benim çocukken her sene kış girisinden tekrarlardı her sene iğne yerdim hatta en son halüsinasyon görmeye bayilmaya kadar gitti çünkü böbreklere ilerlemis demiş doktor anneme sonra annem birisinden duymuş ayrık otunu onun kökünü kaynatıp bana günde üç defa icirirdi beş altı ay devam etti sanırım sonra çok şükür geçti ama hala ayağımı usutunce hafif yoklar hemen geçer çok dikkat etmek gerekiyor eğer ayrık otunu bulabilirseniz denemenizi tavsiye ederim

Bende aynı sorunu yaşıyorum ve suan doktorum bana uroday - biokadin - zimaks ve agrı kesici olarak da buscopan verdi. Bu agrı kesici tamamen kesti agrıyı baya hafifledi ama tabi kullanmaya devam edicem bakalım bu arada gecmiş olsun sogan kürüde bende işe yaratmıştı ama tekrarlıyor işte

Kesinlikle soğan kürü bir araştırın derim. Hamileler ve emzirenler sakın yapmasın tabi.

Merhabalar, biokadin i nasıl kullandınız acaba ıslatıp kullanın yazıyo ya kendi suyu var mı yoksa suyla mı ıslatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…