idrar yolu enfeksiyonu

İbrahim Saraçoğlunun soğan kürü var kullananlar çok memnun kalmış soğan kürü idrar yolları enfeksiyonuna iyi geldiği söyleniyor bence dene bir zararı olmaz tamamen bitkisel soğan sonuçta inşallah iyileşirsin bende yaşadım zamanında bilirim yanmayı geçmiş olsu canım :KK14:

hayır tedavim bittikten hemen sonra hamile kaldım.zaten bu dönem ilişki yasaktı.ilaçlarımı düzenli kullandım.ilk kullandığm ilaç 1 haftalıktı.geçti sonra tekrarladı.sağlıkocağına gittim tekrar tahlil yapıldı ona göre başka bir ilaç verdi doktorum 1ay kullandm haftada 1 tahlile gittim devamlı kontrol altındaydım yani.ürolojiye de gitmemi önermişti aile hekimi gittim emara girdim kum falan varmı diye bakıldı.çıkmadı Allahtan öyle bir şey.bir de o dedğim soğan suyunu yaptm ama 1 kere.devam edemedm midemi bulandırdı kokusu.bol su içtim.başkada bir şey yapmadm hijyende önemli.zaten bu ayakları üşütmekten ve susuzluktan olurmuş.o yüzden bol su içmek gerekiyor.halada devam ediyorum içmeye.dayanılacak gibi değil gerçekten 1.5 ay uyuyamamıştm.geçmiş olsun sizede.

benimki birbuçuk yıl oldu ve tedavi edilemedi o yüzden demiştim.. daha çok beklemek çok kötü..çünkü sonucu hala muallak benim..

benimki birbuçuk yıl oldu ve tedavi edilemedi o yüzden demiştim.. daha çok beklemek çok kötü..çünkü sonucu hala muallak benim..

soğan kürünü dene o zaman vücudu temizliyormuş.işe yarar belki.

Arkadaşlar benim çocukken her sene kış girisinden tekrarlardı her sene iğne yerdim hatta en son halüsinasyon görmeye bayilmaya kadar gitti çünkü böbreklere ilerlemis demiş doktor anneme sonra annem birisinden duymuş ayrık otunu onun kökünü kaynatıp bana günde üç defa icirirdi beş altı ay devam etti sanırım sonra çok şükür geçti ama hala ayağımı usutunce hafif yoklar hemen geçer çok dikkat etmek gerekiyor eğer ayrık otunu bulabilirseniz denemenizi tavsiye ederim

Arkadaslar merhaba, ben yeni uyeyim. Sistit ve idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili burda yazilan her seyi okudum ama bazi sorularima hic cevap bulamadim ve sizlere sormak icin uye oldum.

Benim sikayetlerim 1 ay once basladi, idrarimi zor birakiyodum yaniyodu. Ilk basta 1 hafta pyeloseptyl kullandim gecmeyince doktora gittim tahlil yapti tabi enfeksiyin cikti,monurol mu ne tek icimlik ilactan verdi ama sikayetlerim gecmedi. 1 hafta sonra yine gittim bu sefer cipro ve purinol verdi. Ben ilk basta mantar olurum korkusuyla ciproyu kullanmadim,tabi gecmedi hatta daha kotulesti,idrarim gelince de mesanem yaniyodu artik:KK43: sonra bu hafta 5-6 gundur ciproyu kullaniyorum,yarin bitecek. baya bir duzeltti beni ama hala tuvaletim gelince yanma sikayetim devam ediyor,idrara cikinca rahatliyorum ama ara ara aci yokluyor iste.

Bir de benim hic damla damla idrar gibi sikayetlerim yok,normal guzel bir sekilde yapiyorum ama yine de yanarak geliyor,cildiricam:KK43:(( basit enfeksiyonlar ciproyla hemen gecmiyor mu??? Hatta benden kotu insanlara bile iyi gelmis,okudum hep.benim yarin kutu biticek hala tam duzelmedi gecmedi yanmalar,sizce nedeni ne olabilir? Ayni sorunu yasiyan var mi??

Vajinal kulturum temiz cikti, cok dikkat ediyorum sicacik duruyorum cok bol su iciyorum(hatta seffaf iser oldum) maydonoz ve yaban mersini denedim. Tuvaleti rahat yapsam da oncesi ve sonrasindaki bu yanmalar ne ya onca ilaca ragmen, mesanem yara olmus olabilir mi ilaclardan? Artik aklima bu geldi:KK43:(( lutfen tecrubeli olanlarinizin fikirlerini bekliyorum:KK43:

Bende aynı sorunu yaşıyorum ve suan doktorum bana uroday - biokadin - zimaks ve agrı kesici olarak da buscopan verdi. Bu agrı kesici tamamen kesti agrıyı baya hafifledi ama tabi kullanmaya devam edicem bakalım bu arada gecmiş olsun sogan kürüde bende işe yaratmıştı ama tekrarlıyor işte 🙄🙄

Kesinlikle soğan kürü bir araştırın derim. Hamileler ve emzirenler sakın yapmasın tabi.

Bende aynı sorunu yaşıyorum ve suan doktorum bana uroday - biokadin - zimaks ve agrı kesici olarak da buscopan verdi. Bu agrı kesici tamamen kesti agrıyı baya hafifledi ama tabi kullanmaya devam edicem bakalım bu arada gecmiş olsun sogan kürüde bende işe yaratmıştı ama tekrarlıyor işte 🙄🙄
Merhabalar, biokadin i nasıl kullandınız acaba ıslatıp kullanın yazıyo ya kendi suyu var mı yoksa suyla mı ıslatıyoruz

Back