Idrar yolu enfeksiyonu

Emely35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
4
2
1
32
Merhaba kizlar,
Tahminim uzerine idrar yolu enfeksiyonum var. Surekli idrar cikma istegi damla damla idrar hafif yanma bir de mesane de katılaşmış akinti var. Doktora gitmeye su donemde acikcasi korkuyorum. Eczaneye gittim recetesiz alabilcegim birsey istedim. Cranberry vit-c dinamis verdi. Iceriklerini okudugumda idrar yolu enfeksiyonunu vitamin takviyesi olarak iyilestirdigi yaziyor. Kullanan var mi acaba ise yariyor mu hakikaten. Tesekkurler

Aynı sıkıntı bende de var ben enfeksiyondan çok çektim antibiyotik kullandım fakat pek bi faydasını görmedim soğan suyu ıctim 15 gün boyunca şuan biraz daha iyiyim şimdi de maydanoz suyunu deniycem sizede tavsiye ederim inşallah iyi sonuçlar alırsınız geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim deniyim bende yeter ki kurtulayim cok rahatsiz edici. Size de gecmis olsn

Öncelikle geçmiş olsun.Çok kötü bir histir eminim.Eczacınızın vermiş olduğu yabanmersini idrar yolu enfeksiyonlarına oldukça iyi gelir.Düzenli olarak kullanın .Bol su için ve bu süreçte gazlı içecek ve baharatlı yiyecekler pek tüketmeyin.
Birde Azogantrisin diye bir ilaç var oda çok iyi geliyor kısa sürede.Ama reçetesiz veriliyormu bilmiyorum.Bir sorun isterseniz...

Tesekkur ederim. Pek ise yaramadi aslinda kullandigim süre zarfi icinde eczaneye tekrar sorayim olmadi onerdiginiz ilaci tekrar tesekkurler

Benimde 1 ay evvel enfeksiyon oldu. 15 gün önce tekrar başladı. İlaç kullandım ama sanki tam düzelmedi. Örneğin bu akşam saat 5 gibi tekrar sık idrara çıktım. Anlık sık çıkmalar oluyor. Psikolojim bozuldu artık. Siz de durumlar nasıl?

Hamilelik durumu yoksa maydanoz suyu kaynatıp suyunu iç canim . Ya da soğan kabuğunun kaynatıp suyunu iç . Ne lanet şey şu enfeksiyon

Ya artık enfeksiyonun bittiğini düşünüyorum. Sızlama yok. Sadece günün belli bir anında idrara sık çıkıyorum. Anlamadım ben

Canım merhaba benmde olmuştu yıllar önce çok felaket ağrılı şekilde acile gitmiştim ilaç vs vermişti geçmişti ama bol bol su içmek gerek tekrarlama olabiliyor bi kere kaptınmı o illeti zaten ama benm mesane de yanma vs olmadı maydonoz suyu ve ısırgan otu onunda suyu o kdar iyi ki anlatamam ısırgan buna birebir dene derim

Ben şu an antibiyotik tedavisi oluyorum. Ama ara ara yine sık idrara çıkıyorum. İlaç kullanmaya başlayalı 2 gün oldu. Normal mi bu? İdrarım ne zaman düzene girmeye başlar?

merhaba geçen ay ben de ağır idrar yolu enfeksiyonu yaşadım senede 2-3 kere yaşarım ben ilaç olarak purinol kullandım suda eritmeli ve gunde iki kere maydonoz kaynatıp suyunu ictim ve yemeklerden bolbol maydonoz tükettim 4-5 günde bitti iltihap

Arkadaşlar merhaba benim adetim bittikten yaklaşık 3gun sonra rahimde ağrı yaşadım 4gun surekli agridi geçmeyince kadindoguma gittim kist mi diye rahim temiz dedi bu süreçte evde idrar yolu enfeksiyonu icin şase vardi onu ictim hastanede testte enfeksiyon 5 bakteri 1 cikti az dedi doktor ama agrım cok kotu kasik ağrısı bana panadol yazdı ve yine şase versi maydonoz suyu falan yapiyorum boyle kasik ağrısı yasayan oldumu ayaklarına sıcak su koyunca geceleri geçiyor gündüz yine başlıyor cok kotu bisey

Bence iyi bir üroloğa görünün. Şase ile tedavi olunmuypr. Benim en son gittiğim ürolog doğru düzgün tedavim yapılmadığı için sürekli tekrarladığımdan bahsetti. Bana da şase berip gönderiyorlardı. Bende kadın doğuma bile gittim bir şey çıkmadı ama iyi ürolog şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…