İdrar yolu enfeksiyonu

Ben evlendikten sonra oyle bir oluyodum ki kac kere acillik oldum. Hep az su icmekten oluyordu. Fitil, antibiyotik neler kullandim. En son dogumdan sonra gecen yil kum döktüm ne ağrı ne acı idrar yaparken. İlerlemeden önlemlerinizi alin. Temizlige dikkat edin, bol bol su hatta sirkeli icemezseniz limonlu su icib

Merhaba inanın bende cok korkmustm doktora sordum tam yumurtlama günüme denk geliyordu ben kullandım verdıgi ilaclari iltihap kurutucu etkisi oldugundan tüm enfeksiyonları temizlediğini dusunuyorm cok sukur kullandigim ay hamıle kaldım su an 5 haftalıgım ınsallaj saglıkla ilerler :))) darısı sizlere olsun
İlacın ismi ne acaba

Sogan kabugunu kaynatın buharına oturun ben oyle atlattım. Kum döktüm kanamam olurdu idrar yerine kan gelirdi cok zordu. Dikkat edin yanmayın buhara çömelin cok yanaşmayın belinizide sarın bir çarşaf vs. Bişeyle buhar içinde kalsın. O rahatlatıyor.

Sogan kabugunu kaynatın buharına oturun ben oyle atlattım. Kum döktüm kanamam olurdu idrar yerine kan gelirdi cok zordu. Dikkat edin yanmayın buhara çömelin cok yanaşmayın belinizide sarın bir çarşaf vs. Bişeyle buhar içinde kalsın. O rahatlatıyor.
Ne zaman yapmak gerekir adet bitincemi acaba

Ne zaman yapmak gerekir adet bitincemi acaba
Adetten sonra yapmak daha iyi. Yumurtlamadan sonra yapmayın adetten 1 hafta sonra ya kadar yapabilirsiniz yani. Belki gebelik falan düşünüyorsanız sıkıntı olmasın çünkü temizliyor içi

Back