İdrar yolu enfeksiyonu

duyguyigitemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
1.096
936
73
31
Merhaba kızlar bugun idrar yolu enfeksıyonum oldugunu ögrendim ilk kez basıma gelıyor ıdrarımı yaptıktan sonra vajına da baskı ve ardından bir kac damla kan gelıyor antibiyotik yazdı doktor kullanacağım mecburen. Baska gecırme yöntemleri var mı bir de yumurtlama dönemindeyim gebeliğe engel midir?

Ne kadar çok su içersen o kadar çabuk geçer. Yani icebildigin kadar su iç sürekli. Ben öyle 2 günde atlattım. Doktorun verdiği ilaçları bir kac gün kullanmıştım. Geçmiş olsun.
Tesekkur ederım. Normal de hıc su ıcmezdm iki gundur nasıl içiyorm anlatamam :) ınsallah gecer

Ben sürekli oluyorum ama benim agrim dayanilmayacak gibi oluyo. Ew yapimi elma sirkesi iç bol su iç yumurtlama dönemine engel degil. Ilaclarinda engel degil

Merhaba kızlar bugun idrar yolu enfeksıyonum oldugunu ögrendim ilk kez basıma gelıyor ıdrarımı yaptıktan sonra vajına da baskı ve ardından bir kac damla kan gelıyor antibiyotik yazdı doktor kullanacağım mecburen. Baska gecırme yöntemleri var mı bir de yumurtlama dönemindeyim gebeliğe engel midir?

Gebeliğe engel değil kuzum ama sağlıksız gebeliğe , düşüğe, erken doğuma sebebiyet. Heleki kan gelecek kadar ileriyse. Önce sen sağlıklı olacaksın ki sağlıklı bir bebek getiresin dünyaya. Ben 6 aylık hamileyim bu ay bendede oldu. Doktorum direk antibiyotik ve fitil verdi. Önemli olmasa antibiyotik vermez. Biraz daha sabret. Daha sonra ovulasyon testiyle süreci hızlandır.

Gebeliğe engel değil kuzum ama sağlıksız gebeliğe , düşüğe, erken doğuma sebebiyet. Heleki kan gelecek kadar ileriyse. Önce sen sağlıklı olacaksın ki sağlıklı bir bebek getiresin dünyaya. Ben 6 aylık hamileyim bu ay bendede oldu. Doktorum direk antibiyotik ve fitil verdi. Önemli olmasa antibiyotik vermez. Biraz daha sabret. Daha sonra ovulasyon testiyle süreci hızlandır.
Evet canım ılacımı kullanıcam doktor sistit drdı ama cok bır bilgı vermedi iyi veya kötü demedı gebelik dusundüğümü soyleyınce devam ederse yine gel dedi üzernde durmadı. Hayırlısı ınsallah gecer bır kac gune :)

29 nisandan beri içmediğim antibiyotik ilaç kalmadı sürekli idrar hissi ve çiş yapmasam dahi yanma hissi bıktım canımdan bezdim idrarda bakteri vs yok :KK43: 3 Nisa’nda laparoskopi ve histereskopi oldum ondan sonra da bu şikayet başladı belkibenim gibi olan birileri vardır yardımcı olur İnan’ın çok zor durumdayım hamile kalamıyorum hastalıklar üst üste geliyor

29 nisandan beri içmediğim antibiyotik ilaç kalmadı sürekli idrar hissi ve çiş yapmasam dahi yanma hissi bıktım canımdan bezdim idrarda bakteri vs yok :KK43: 3 Nisa’nda laparoskopi ve histereskopi oldum ondan sonra da bu şikayet başladı belkibenim gibi olan birileri vardır yardımcı olur İnan’ın çok zor durumdayım hamile kalamıyorum hastalıklar üst üste geliyor
Benım kı basit gecıyor gibi. Senın de Allah yardımcı olsun

Benım kı basit gecıyor gibi. Senın de Allah yardımcı olsun

Merhaba bugün ben de yüksek derece enfeksiyonla sistit olmuşum. Antibiyotik vs verdi . Bu ay tüp bebek ilaçlarına başlayacaktım iptal olur mu acaba
Merhaba inanın bende cok korkmustm doktora sordum tam yumurtlama günüme denk geliyordu ben kullandım verdıgi ilaclari iltihap kurutucu etkisi oldugundan tüm enfeksiyonları temizlediğini dusunuyorm cok sukur kullandigim ay hamıle kaldım su an 5 haftalıgım ınsallaj saglıkla ilerler :))) darısı sizlere olsun

Çok sevindim ben de tüp bebek doktoruma sordum buradan cevap gelmeyince o da engel değil dedi. Yalnız çok ağrım var inşallah bu hastalık çabuk geçer darısı bekleyen herkese🧡

Back