- 4 Şubat 2025
- 21
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi penumbrasal
Bugün idrar verdim yassı epitel 35 bakteri 39 çıktı bu enfeksiyon demek mi yoksa Allah korusun daha farklı bir rahatsızlık mı yasayaniniz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal enfeksiyon canım doktorun ile görüşmedin miBugün idrar verdim yassı epitel 35 bakteri 39 çıktı bu enfeksiyon demek mi yoksa Allah korusun daha farklı bir rahatsızlık mı yasayaniniz var mı
Lökosit normal çıkmış bu iki değer böyle çıkmış bende o yüzden endişelendim sabah bakicaz bakalım. Sadece idrar istemişti doktorum kültür vermedimİdrar yolu enfeksiyonu evet. Lökosit de yüksektir muhtemelen ama korkmayın iye olmayan kadın yok nerdeyse. İdrar Kültürü de verdiniz mi?
Crp ye nerden bakılıyor bulamadım benannemin crp si 373 e çıktı . sizizn kaç acaba
Daha önce enfeksiyon geçirdiğimi gösteriyormus o değerler bir ay önce vardı enfeksiyon uromisin kullanmıstim şimdi bu yazdığım degerler için doktor idrarın temiz bol su iç dedi ilaç vermedi bilgilendiriyim dedimBüyük ihtimal enfeksiyon canım doktorun ile görüşmedin mi
DAha önceki değerler yeni yapılan idrar testinde nasıl böyle çıkmış ki sen madem doktorun dediğini yap canımDaha önce enfeksiyon geçirdiğimi gösteriyormus o değerler bir ay önce vardı enfeksiyon uromisin kullanmıstim şimdi bu yazdığım degerler için doktor idrarın temiz bol su iç dedi ilaç vermedi bilgilendiriyim dedim
Lökosit değerim normal olduğu için enfeksiyon ölçütü o sanırım diğerleri için de dediğimi dedi gerek görse yazardı herhalde ben de anlamadımDAha önceki değerler yeni yapılan idrar testinde nasıl böyle çıkmış ki sen madem doktorun dediğini yap canım
Doktorlarda şaşırdıLökosit değerim normal olduğu için enfeksiyon ölçütü o sanırım diğerleri için de dediğimi dedi gerek görse yazardı herhalde ben de anlamadım![]()
Öyle valla canımDoktorlarda şaşırdıne dediyse onu yap bari napalım
![]()
kanda bakılıyor şimdi 27 ye düştüCrp ye nerden bakılıyor bulamadım ben