İdrar yolu enfeksiyonu ve monurol kullananlar

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Merhaba kızlar bugğn rutin kontrole gittim 7 haftalık gebeyim idrar tahlili istedi doktorum ve yoğun enfeksiyon çıktı çok korkuyorum monurol kullan dedi ama nasıl geçicek bir risk var mıdır yaşayan var mı?

Canim gecmis olsun. Farkedilmis olmasina sevindim en azindan ancak gebelikte enfeksiyon kotudur yani cok kotudur maalesef. 19. Haftamdayken - ilk kez o haftamda idrar istedi dr hersey yolunda die- bende de enfeksiyon cikti. Aradan bir hafta gecti ve erken dogum yaptim. Rahim agzi yetmezligim de varmis, enfeksiyona bagli aciklik olusmus fln. Ben ilaca baslyamamistim bile hic. Cunku sonucum ciktiginda dr yoktu, nasilsa sonra giderim demistim.
Bir arkadasim nerdeyse tum hamileligi boyunca enfeksiyon icin ilac kullandi. Cok saglikli bi bebisi var. Sen sadece ilacini kullan ve dua et canim benim. Saglicakla al kucagina ins

Çok üzüldüm canım senin adına 😔 evet gebeliğimin başında farkedildi enazından tek kullanımlık bir ilaç verdiği doktorumun ve bol su iç idrarın tutma dedi inş problem çıkarmaz bu durum

Hamileyken daha savunmasiz ve hassas olunca vucut olabiliyor bu tur seyler. Kalabaligin kullandigi tuvaletleri kullanma canim. Bi de benden tavsiye sen idrar kulturu fln da ver.

Back
X