- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 298
- 40
- Konu Sahibi 34bilgen84
-
merhabalar hamileliğimin 17, haftasındayım ve tam 5 gündür sancı karın ağrısı çekiyorum dr gittim tahlil yapıldı ve idrar yollarımda yoğun bakteri ve kan görüldü dr büyük ihtimalle kum döküyosun dedi sancılarım hafiflemesi için serum bağladılar iki tane hap verildi sabah öğlen akşam içmem için ve fitil vajinadan bebeğe rahim yolundan mikrop bulaşmaması için ama sancılarım bitmek bilmiyor benim yaşadıklarımı yaşamış olan varsa lütfen yol göstersin 5 gündür geçmedikçe korkmaa başladı kıvranarak işe geliyorum
Su içiyorum idrar söktürücü ilaç kullanıyorum ama tuvalete çıkamadıkça sancım çoğalıo bu akşam bira içmeyi deniycem hamileliğim boyunca ağzıma sürmedim ama kum ve taş döken hastalar için idrara çıkartıyo diye için diyolar alkol oranı en düşük olandan deniycem artık bilemedim bi biramı bebeğime zarar vericek avuç avuç içtiğim ilaçlarmı yeterki ona bişi oladan bu mikrop içimden atılsın
Arpa al bol suyla düdüklüde haşla sonra süzgeçten geçir pet şişesinden iç iltihapı da yok ediynr taş ,kumuda döküyor
Merhaba bayanlar suan aynı dertten muzdaripiz sanırım kum dokuyorum buraya kadar gayet normal ama hamile kalmak istiyorum ki suan da riskli bir donemdeyim ilaç kullanmıyorum doktora gitmekten korkuyorum ama çok acı çekiyorum 10 gün var regl olmama ne yapmam lazım bilmiyorum yardım edin lütfen
Çok geçmiş olsun.ama mutlaka doktora git.hamilelikten şüphelendiğinide söyle.idrar tahlili yapar zaten ve hamilelik ihtimaline karşı bir ilaç verir sana.ama bunu ilaçsız kolay kolay atlatamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?