- 21 Ocak 2013
- 100
- 2
-
- Konu Sahibi yalniz_orkide
Tabiki doktor kadar bilmemiz mümkün değil ama ben adetinle ilgili olduğunu düşünüyorum.Hamile iken adet olan birçok arkadaşımız var.İnşallah bir şey yoktur.İdrar yolları olamaz diye düşünüyorum.Bende enfeksiyon geçirdiğim için biliyorum.ondan kahverengi kan gelmez hep kırmızı kan gelir.İnşallah hayırlı haberlerle dönersin...
Tabiki doktor kadar bilmemiz mümkün değil ama ben adetinle ilgili olduğunu düşünüyorum.Hamile iken adet olan birçok arkadaşımız var.İnşallah bir şey yoktur.İdrar yolları olamaz diye düşünüyorum.Bende enfeksiyon geçirdiğim için biliyorum.ondan kahverengi kan gelmez hep kırmızı kan gelir.İnşallah hayırlı haberlerle dönersin...
evet haklisin kahverengi kan gelmez ayy kotu oldum bian alima geldi o an cektigim sancilar cok gecmis olsun bu arada canim
evet haklisin kahverengi kan gelmez ayy kotu oldum bian alima geldi o an cektigim sancilar cok gecmis olsun bu arada canim
Sağol canım sanada geçmiş olsun.Ay ne melem bir şey ooo.öyle kolay değil valla yerinde duramazsın.devamlı tuvalete koşarsın.
Merak etme canım bak senin ki bence Rabbimin izniyle adet kanaması gibi bir şey.İçini ferah tut...hamile iken antibiyotik nasıl verdi doktor ya!Çok kızıyorum ben bu doktorlara.
aslinda oyle bende hapa baslamadan once tedirgin oldum biraz antibiyotik nede olsa sonra dogum doktoruna sordum kendi doktoruma o kullanabirsin dedi bu en iyi ilacmis esas kullanmassam daha kotu olurmus oyle soyledi benimde kafam karisti iste bizde onlar ne derse yapiyoruz elimiz mahkum guveniyoruz
Haklısın canım.Böyle bir durumda bende içerdim tabi.Onlar öyle diyorsa güveneceğiz napalım.İdrar yollarındaki sancı kan gelirken yada idrarını yaparken yanma şeklinde veya acı çektiren bir ağrı olarak geliyor.yani kesin duramazdın öyle bir şey olsaydı.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) iyi geceler...
canım çok merak ettim.bu yazdıklarından sonra hamileliğin devam etti mi ??? ben de benzer bir durum yaşıyorum da.benden de kahverengi kan geldi adetten önce.idrar yolu iltihaplanmasındandır diye düşündüm ama.bulantım da var.sagol canim iyi dileklerin icin insallah oyle olur sanada iyi geceler..