• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engel olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uykucupandaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
815
289
33
İdrar yolu enfeksiyonu var. Antibiyotik kullandım geçmişti yine basladi. Gebe kalmak istiyorum engel olur mu ? Birde antibiyotik kullanmaktan korkuyorum hamile kalmak istediğim için bunu gecirecek doğal bi yol var mı bitkisel bildiğiniz?

İdrar yolu enfeksiyonu var. Antibiyotik kullandım geçmişti yine basladi. Gebe kalmak istiyorum engel olur mu ? Birde antibiyotik kullanmaktan korkuyorum hamile kalmak istediğim için bunu gecirecek doğal bi yol var mı bitkisel bildiğiniz?
Bende de ara ara oluyor canım ama ilaç en son tercihin olsun.

Bol bol sıvı tüket. Ayran, su, doğal meyve suları kaynat. Günde 2-3 litre su tüketmen lazım.
Birde genital bölgeni temiz ve kuru tut. Pamuklu iç çamaşırı kullan, ayaklarını sıcak tut. Ben böyle geçiriyorum.

Bende de ara ara oluyor canım ama ilaç en son tercihin olsun.

Bol bol sıvı tüket. Ayran, su, doğal meyve suları kaynat. Günde 2-3 litre su tüketmen lazım.
Birde genital bölgeni temiz ve kuru tut. Pamuklu iç çamaşırı kullan, ayaklarını sıcak tut. Ben böyle geçiriyorum.
Çok teşekkür ederim. Geçen kış evimiz çok soğuktu o zamandan beri iyilesemedim ayaklarım hep büz gibiydi ondan oldu sanırım. Şu içmeyi hep unutuyorum ama dikkat etcem çok teşekkür ederim

Merhaba canım bende de aynı şikayet vardı iğrenç derecede kötü bir kokusu var ve kendimi bildim bileli kurtulamıyordum ve bu ciddi bir sorun kısırlığa kadar gidiyor kısırlık olmasa bile hamile kalma şansın yavaşlıyor sana tavsiyem soğanı kaynatip her sabah suyunu iç çok faydasını goruceksin anında iltihabı kesiyor. Ama bunu kesinlikle adet döneminde uygula sadece. Çünkü hamile kalma ihtimalin varsa düşüğe neden oluyor. Ve civan perçemli de enfeksiyona çok iyi geliyor. Kaynatip iç her sabah faydasını kesinlikle goruceksin Allah in izniyle.

Merhaba canım bende de aynı şikayet vardı iğrenç derecede kötü bir kokusu var ve kendimi bildim bileli kurtulamıyordum ve bu ciddi bir sorun kısırlığa kadar gidiyor kısırlık olmasa bile hamile kalma şansın yavaşlıyor sana tavsiyem soğanı kaynatip her sabah suyunu iç çok faydasını goruceksin anında iltihabı kesiyor. Ama bunu kesinlikle adet döneminde uygula sadece. Çünkü hamile kalma ihtimalin varsa düşüğe neden oluyor. Ve civan perçemli de enfeksiyona çok iyi geliyor. Kaynatip iç her sabah faydasını kesinlikle goruceksin Allah in izniyle.
Yok ya ikisinide denedim ise yaramadi 🤣tek yol ayaklari sicak tutup su icmek

Yok ya ikisinide denedim ise yaramadi 🤣tek yol ayaklari sicak tutup su icmek
Onlarda önemli tabiı ama Sogani doktorlarda tavsiye ediyor kendi doktorunada sorabilirsn sen yine iç farketmesen bile içten kurutur. Her sabah sarimsakta yutabilirsin bir tane , enfeksiyon çok hızlı yayıldığı için önüne geçmek zor.

Gebeliğe engel mi idrar yolu enfeksiyonu bı bilginiz var mı

Gebeliğe engel mi idrar yolu enfeksiyonu bı bilginiz var mı
Bende de idrar yolu enfeksiyonu var ve hiç geçmiyor antibiyotik den 2 hafta sonra yine oluyo gebe kalamiyorum bunun da bı etkisi var mı bilmiyorum çarşamba günü dokturuma gidicem sorucam buraya yazarim

Back