-
- Konu Sahibi BLackRose88
Canım ben göremedim bence bir kadın doğuma gorunArkadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikti testlerim hep negatif hiç böyle gecikmezdi adet belirtim bile yok. Dün sabah test yaptım çıkmadı akşamında testim 1. Fotodaki gibiydi bekleme çizgiside olablr bilemem . Bgn erken gebelk testi aldım oda 2. Fotodaki gibi negatif pozitif olma durumu olurmu ümdimi kesmelimiyim
Yani daha sonra pozitif çıkma durumu olabilirmi?Canım ben göremedim bence bir kadın doğuma gorun
yok gibi gözüküyorArkadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikti testlerim hep negatif hiç böyle gecikmezdi adet belirtim bile yok. Dün sabah test yaptım çıkmadı akşamında testim 1. Fotodaki gibiydi bekleme çizgiside olablr bilemem . Bgn erken gebelk testi aldım oda 2. Fotodaki gibi negatif pozitif olma durumu olurmu ümdimi kesmelimiyim
Geç döllenme olduysa tabiki olabilir siz daha iyi bilirsiniz ilişki gunlerinizdenYani daha sonra pozitif çıkma durumu olabilirmi?
Adetin 13. Günü ve son 1 hafta kala ilişki olduGeç döllenme olduysa tabiki olabilir siz daha iyi bilirsiniz ilişki gunlerinizden
O zamn biraz daha bekleyin derim belki son 1 haftada olmuştur o zamn çıkmazAdetin 13. Günü ve son 1 hafta kala ilişki oldu
İnşallah gülüm dua etO zamn biraz daha bekleyin derim belki son 1 haftada olmuştur o zamn çıkmaz
Bizlerde haber verinİnşallah gülüm dua et
Vall canm bnm artık hevesim kalmadı rabbim hayırlıysa versin . Eğer adet olursamda hayırlı değilmiş derimBizlerde haber verin
Doğrudur aklisiniz demem o ki idrar testleri çok yaniltiyo bende geçen ay adet olmayınca test yaptım buraya atmıştım görenler hayrladi ama hastaneye gittim negatif çıktı ilaç verdi kullandim hala olmadım derkn 15 gecikti ve yeni oldum demem o ki testlerde yaniltiyoVall canm bnm artık hevesim kalmadı rabbim hayırlıysa versin . Eğer adet olursamda hayırlı değilmiş derimyani demem o ki önce bu idrar testinde pozitifi görmem gerek ondan önce doktora gitmem en son aşama bnm için çnkü artık o hastane kapılarında o negatif sonuçlarından sıkıldım yinede her halükarda haber vereceğim
NasipDoğrudur aklisiniz demem o ki idrar testleri çok yaniltiyo bende geçen ay adet olmayınca test yaptım buraya atmıştım görenler hayrladi ama hastaneye gittim negatif çıktı ilaç verdi kullandim hala olmadım derkn 15 gecikti ve yeni oldum demem o ki testlerde yaniltiyo