• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler idrar yolu enfeksiyonu-erken doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
merhaba arkadaşlar,ilk bebeğimi idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle bebeğimin su kesesi delinmiş,çok geç farkedilmişti 33 haftalık sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım.oğlum 55 gün küvözde kaldı.şimdi gayet sağlıklı çok şükür.
şimdi tekrar hamileyim ve çok korkuyorum yine erken doğum yaparmıyım diye.doktorum durumumun iyi olduğunu ama ilk bebeğim erken doğduğu için böyle bir riskin olduğunu söyledi.ama enfeksiyona bağlı erken doğum olduğu için o riskin önlenip bu bebğin gününde doğabilme ihtimali olduğunu da söyledi.moralimi yüksek tutmamı söyledi,ama o günleri düşününce korkuyoorum.
böyle bi durumla karşılaşan var mı arkadaşlar aranızda?enfeksiyon nedeniyle erken doğurup 2,yi zamanında doğuran?

Valal daha ilk hamileliigim bendede idrar yolu enfeksiyonu var ama ben yarın antibiyotik tedavisine başlıycam .Erken dogum sebebiymiş heralde.Senin konunlada alakalı pek bir fikrim yok ama bildigim kadarıyla enfeksiyon tedavi edilirse günündede dogabiliyormuş bebek.

Back