İdrar yolu enfeksiyonu değilse ne ?

kzmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
686
1.148
43
31
Arkadaşlar idrarım da 3 aydır geçmeyen ekşi ve değişik bir koku var. bazen de hafif pelvik bölgem de sızlama hissediyorum ama çok nadir ve çok hafif. dün idrsr testi verdim acile gidip idrar yolu enfeksiyonu yok tertemiz dedi doktor. daha detaylı bakılması için kadın hastalıkları ve doğumdan randevu al dedi doktor. Neden bu koku oluyor ? idrar yolu enfeksiyonu değilse ne olabilir ? teşekkürler

böyle bir sıkıntı varsa ya idrar yolu-böbrek vs dir yada rahimle alakadır. jinekoloğa muayene olun mutlaka.

Bi kac ay önce kadin doguma gitmistim. Hem idrar hem kan testi yapıldı ve bütün testlerim temiz çıktı.bu saydığın şikayetler bendede vardi kadın dogumada bu sebeple gitmiştim ve şikayetlerim devam ediyordu gebelik falan diye düşünmüştüm ben ama degildi tabiki. 2 gün sonra akşam Saatlerinde agrım artmamısti ama ne biliyim oyle kafama esti bi gidip beta baktıriyim dedim ve eşimle gittim acile doktor kan ve idrar testi aldı.vee 1 saat sonra sonuç çıktı idrar yolu enfeksiyonun var ağrıların bu yüzden dedi. 2 gün öncede aynı hastanede test yapıldığını ve bütün testlerimin temiz çıktıgını söyledim. doktorda bazı enfeksiyonlar oyle durup dururken çıkmaz tesadüfen bu testte çıktı dedi. Ama ben evden çıkmadan once işlerim vardı ve saat daha fazla geç olmadan gidelim hastaneye diye tuvalete gitmemistim yani nerdeyse 3 saattir falan tutuyordum yani ben buna bagladım bu testte çıkmasını. Bence sende git baska bir hastanede tekrar baktır eger kadin dogumda vajinal bir sıkıntı çıkmazsa.

bir yandan enfeksiyon olsa akıntı kaşıntı yanma vesaire olur diyorum ama hiç biri yok. sadece aşırı kötü bir idrar kokusu var o kadar. doktora gideceğim randevu aldım ama içim içimi yiyor

bir yandan enfeksiyon olsa akıntı kaşıntı yanma vesaire olur diyorum ama hiç biri yok. sadece aşırı kötü bir idrar kokusu var o kadar. doktora gideceğim randevu aldım ama içim içimi yiyor
Kotü düsünme iyi düsün iyi olsun. Insallah kotu bisey çıkmaz akinti bende varmıydı tam hatırlamıyorum ama galiba yoktu. Sen yinede idrar testi isterse biraz sıkısıp ver belki işe yarar. Haber ver sonucunu merak ettim.

Birde sabahlari aç karnına sogan suyu içmeyi dene vajinal bir sıkıntıysa ne biliyim kistten kaynaklanan bisey işe yarıyor. O olmazsa gebelige hazirliyor evli misin bilmiyrum ama

bu dün ki test sonucum

Eklentiler

• 4623F4A6-3966-4429-A97F-30263F91FD7E.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 56
Konuyu takipteyim, bendede ayni sorun hatta bir kac yildir var, testlerim temiz cikti benimde, doktorum az su icmektende olabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…