- Konu Sahibi balkonkusu
-
heee anladım bende kan ilk olduğum gün olmuştu ama ne iltihabım çok fazla nede allahıma şükür böbreklerimde
bi sorun var.inş sendede birşey yoktur.
idrar yolu enfeksiyonu için ben de monurol şase kullandım.tek kullanımlık.gece içip sabaha kadar tuvalete çıkmıyorsun(yani ne kadar içinde kalırsa o kadar faydalı)sabah tuvalete çıktığında iyileşmiş oluyorsun:)
en ii ilacı kızılcık suyu
kızılcık suyu derken nasıl yani komposto olarakmı içecez onu hiç duymadım....paylaşırsanız sevinirim...:kedi:
2 gün önce acillik oldum bunun yüzünden ama ben de taş da var bi kaç gün öncesinde sık idrara çıkma şikayetim başladı yanma hissi yoktu sadece şaşırdım taş düşürücem yine diye düşündüm bi kaç gün prunol antibiyotik falan kullandım 2 gece önce artık dayanılacak boyutta değildi hem taş düşürüyodum hem enfeksiyon allahım ne korkunç bi ağrıydı en son acilde ölüyorum öldürün beni dediğimi hatırlıyorum
allah kimseye vermesin taş ve enfeksiyonu hatırladıkça soğuk terler döküyorum taşı hala düşüremedim oynamış sadece yerinden bi düşse de rahata ersem
cnm ben norveçte yaşıorum.orda ne şekilde oluo bilmiorum ama burda meyve suyu var kurutulmus olarak var tabletleri hatta kızılcıklı sabunlar bıle var.ne şekilde olursa olsun tüketin:)eğer kronikleştiyse burdaki doktorların önerdii tek şey kızılcık.işe yarıor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?