idrar yolu enfeksiyonu acil yardım arkadaşlar çok kötüyüm.

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
arkadaşlar benim rahatsızlığım idrar yolu enfeksiyonu .bu gün daha kötü durumdayım çünki kanamalı halde çokta acım var ne yapabilirim bilginiz varmı lütfen yardımcı olarmusunuz.

+teşekkür ederim ilginize ..gitmedim daha bu gün çıktı ortaya önceden bel ağrısı vardı bu gün kanamalı oldu çokta acısı var.

idrar yaparken kan gibi geliyor ve yanıyor dimi sürekli çişin varmış gibi oluyor.
Purinol var suya karıstırıp içiyoırsun iyilestiriyor. eczaneden alablirsin

kafana göre ilaç alma sakın.
doktora git çok kötü olursan acile git yarın da poliklinikler kapalı olur zaten..

eğer çok ağrın sancın varsa acile git canım...
ama ağrın azsa pazartesiyi bekle...
gebelik falan yok değil mi... genellikle hamilelikte çıkıyor böyle şikayetler çünkü...
purinol ben de işe yaramamıştı... ben de çok yüksek dozda ilaçlar bile işe yaramamıştı...
dr a sormadan ilaç kullanma bence...

hayır canım hamilelik yok tuvalette zorlanıyorum işte belm falan ağrıyor. pazartesi yi bekliycem galiba çünki bulunduğumuz yer küçük bi ilçe sadece sağlıkocağı var.tahlil bile yapmıyorlar merkezdeki hastanelerde kapalıdır yarın .arkadaşın dediği ilacı denerim mecburen.

piyeloseptyl adında bir ilaç var ben kullandım.çok iyi gelmişti.ama sen yinede doktora git.en iyisini o verecektir zaten.geçmiş olsun canım

sağol arkadaşım tşk ederim .bundan beşyıl öncede olmuştu aynısı doğum doktorum antibiyotik vermişti o yüzden çekinceliyim açıkçası. kafadan ilaç almakta ne kadar doğru bilmiyorumda alırım inş

cnm bence kafana gore ılac alma testlerden sonra zaten doktor uygun gordugunu verır bendede wardı kac senedır ugrasyorum en sonunda yara oldu tatıldeyken cok sorun yasadım ekımde kontrolum war benımde cnm cok yanıyo kontrolu beklıyorum ayrıyetten herkese aynı ılac veermeyebılır oayrıca yanma bende her zaman oluyo doktorum bana zalaın kremının yuzde 2lık olanı verdı sabah aksam onu suruyorum faydası oluyo off nedır bu cektııgmz yaa Allah yardımcın olsunn .

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun benim sık sık oluyo heralde üşütmeden ileri geliyo çevremdeki bayanlarda aynı şikayetlerden yakınıyo sanarım mikroba daha müsait bi yapımız var.

alıcam purinolu daha önce çok geçirdim bu rahatsızlığıda kanamalı olunca daha riskli böbrekle alakalı.o yüzden ilaç alamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…