İdrar yollarında ÜROFLOV yaptıran var mı bakabilir misiniz

tubikomo

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
292
107
33
32
Merhaba arkadaşlar,
Daha önceki konularımı takip eden varsa belki beni tanırsınıx. 10 yıldır idrar yolu enfeksiyonundan çekiyorum hiç bi doktor tanı koyamıyor. Ölmeyi bile düşündüm kaç defa bebeğime kıyamadım. En sonunda bir üniversite hastanesine, çapaya gittim benden üroflov testi istedi. Bi nevi işeme testi. Akım hızını vs ölçüyor. Yarın sonucumu göstermeye gideceğim ama sizinde görüşlerinizi almak istedim. Sizde bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_0589.webp
    IMG_0589.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba arkadaşlar,
Daha önceki konularımı takip eden varsa belki beni tanırsınıx. 10 yıldır idrar yolu enfeksiyonundan çekiyorum hiç bi doktor tanı koyamıyor. Ölmeyi bile düşündüm kaç defa bebeğime kıyamadım. En sonunda bir üniversite hastanesine, çapaya gittim benden üroflov testi istedi. Bi nevi işeme testi. Akım hızını vs ölçüyor. Yarın sonucumu göstermeye gideceğim ama sizinde görüşlerinizi almak istedim. Sizde bakabilir misiniz
gümüş suyu deneyin canberry d mandoz

Merhaba arkadaşlar,
Merhabalar bende de geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonu var çok yoruldum artık antibiyotikle azalıyor tekrar ccıkıyoe ve suan hamileyim sizin normal dogum mu oldu? Bebeği etkileyen bişey mi acaba ?

Merhabalar bende de geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonu var çok yoruldum artık antibiyotikle azalıyor tekrar ccıkıyoe ve suan hamileyim sizin normal dogum mu oldu? Bebeği etkileyen bişey mi acaba ?
Valla canım benm öyle böyle değil benim ki. Benm üretrada darlık var sanırım. Mesanemi tam boşaltamıyorum o da enfeksiyon yapıyor. 10 yıldır var bu bende. Hamilelik zamanlarımı hatırlamak istemiyorum bile. 1 ay erken doğum yaptım zaten sezeryan oldu normal yapamadım. Suyum gelmişti 13 saat bekledik bebek aşağı inmedi o sebepten zorunlu sezeryan benim. Ama hamilelikte idrar yolu sorunları aşırı zor. Allah yar ve yardımcın olsun gerçekten

Bebeğim maşallah iyi bu arada bugün 9.ayı bitti. Allaha şükür ona sirayet eden bişi olmadı Allahın izniyle. Korkma sende. O şuan korunaklı bir halde Allahın izniyle zaten

Merhaba konunuza denk geldim bir çözüm oldu mu son gittiğiniz doktor 🙏🏻

Merhaba konunuza denk geldim bir çözüm oldu mu son gittiğiniz doktor 🙏🏻
Valla açıkçası artık sonuca varmadan doktorlara iyi demeye korkuyorum sonra bi sapıtıyorlar. İşin içinden çıkamayınca savıyolar başından. Ama bu doktor 10 yıldır hiç birinin yapmadığı testleri falan yaptırıyor araştırıyor. Devlet hastanesi olduğu için sanırım biraz uzun sürecek ama geç olsun güç olmasın. Henüz ürodinamiyi yaptırmadım. Ama yaptırınca buraya ayrıntılı bir konu açıcam. Bir Allahın kulu cevap yazmadı belki birinin duasını alırım.

kalıp sabununu eritin sıcak suda oturun bekleyin çok çok iyi gelir deneyin zararı olmaz inşallah şifa da olur yaban mersini siyah olanı her gün bi kaşık yiyin

Back
X