• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yollarım iltihap oldu yanma oluyor emziriyorum yardım edin lütfen

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
621
İstanbul
merhaba arkadaşlar doğum yapalı 1.5 ay oldu idrarımı yaparken felaket yanma oluyor bebeğimide emziriyorum benim gibi sorunu olan var mı ne kullandınız lütfen yardım edin doktorada gitmek istemiyorum.

canım dr a gitmeye mecbursun
sonra o iltihap Allah korusun böbreklerine çıkar

benimde lohusalık dönemimde sütü boşaltamadığım için göğüslerim iltihap oldu
sabah akşam iğne yapıldı

sen şimdi tedavi ol hapla geçirirsin en azından

hemen doktora gitmeni öneririm ben de... ben de doğumdan yaklaşık 2 ay sonra idrar yolları enfeksiyonu geçirdim ama doktora gitmekte geciktiğim için acilde aldık soluğu... sonra da tedavisi meşakkatli oldu. erken bir dönemde gidersen emzirmene engel olmayacak türden bir antibiyotikle kolayca atlatırsın. hatta belki antibiyotiğe gerek bile kalmaz.

hemen doktora gitmeni öneririm ben de... ben de doğumdan yaklaşık 2 ay sonra idrar yolları enfeksiyonu geçirdim ama doktora gitmekte geciktiğim için acilde aldık soluğu... sonra da tedavisi meşakkatli oldu. erken bir dönemde gidersen emzirmene engel olmayacak türden bir antibiyotikle kolayca atlatırsın. hatta belki antibiyotiğe gerek bile kalmaz.

ilaç olarak ne verdiler ben çok sık enfeksiyon geçiriyorum doktora gitmektende bıktım artık üroloji doktoruna mı gittin?

bende de oldu iltahap.üroloji doktoruna gittim.ama benim emzirme dönemim bitmişti.antibiyotik vermişti zaten soruyo emziriyormusun diye.ona göre ilaç veriyo sanırım. zaten yalnızca soruyo bişey yaptığı falan yok geciktirme hemen git sende.

evet canım geçti.ilk önce antibiyotik vermek istemiyorum dedi ve suda eriyen tek içimlik bi poşet toz ilaç verdi. onunla geçmedi (sanırım benimki epey bi yoğunmuş) sonra 1 haftalık antibiyotik verdi o geçirdi. bence sende git dediğim gibi muayene falan yok sadece konuşuyo.zaten belirtileri söyleyince hemen anladı.tatlil istedi o kadar.

Back