- Konu Sahibi Neysesakinim
-
Yok canim onun tadini biliyorum mantar degil buMantar olmuşsunuz sanırım.
Doktora kesin gidecem ama yasadigim yerde boyle tatillerde uzman doktor bulamazsiniz hastanelerde pratisyen doluBir doktora görünün bence o kitle hakkında. Vücudunuzun iltihapı böyle mi attığını sorun. Bizimle paylaştığınızı bir doktora sorun derim. Gitmek için tatilide beklemeyin, sağlık çok önemlidir.
Peki bir keremi olur bir kac keremiGarip gelmedi bana,bende idrar yollari enfeksiyonu icin ilac tedavisi gordugumde,ayni sizin anlattiginiz durumla karsilasirim..iciniz rahat etmiyorsa gidin ama tabi doktora.
Tesekkurlergeçmiş olsun ağır idrar yolu enfeksiyonu özellikle bulantı kusma yapıyor.
Tesekkur ederim112yi arayabilirsiniz oradaki doktorlar cevap veriyor sorunlara sonunada lütfen doktora gidini ekliyolar.
Geçmiş olsun.
Gecmis olsun oncelikleAdı geçen akıntı idrar yolunuzdan mı geldi yoksa vajen yoldan mı? İkisi birbirinden farklı iken idrar yolu iltihabı neden vajen yoldan gelsin ki?
Bende de aynı sorun var bugünlerde. Daha önce Pi.......l kullanmıştım, yine kullanıyorum ama doktora görüneceğim. Dün böbreğimde bir sızı hissettim, korktum...
Canım doktora git. Bu işler ihmale gelmez...Gecmis olsun oncelikle
Vajinadan geldi
Ama bende hep akinti olur sanki bu akintilarin babasiydi
Esasinda iki kitle geldi acaba biri ordan mi geldi o daha islakti
Of
Ah ah uzman olsa hepsi tatildeCanım doktora git. Bu işler ihmale gelmez...
Ilaci kullandiktan iki gun sonra filan basladi bu anlattigin tarzda sikayet..tabletin bitmesine dogru yavas yavas azalarak devam etti..ama ben bunun idrar yolunun temizlendigine ispat olarak goruyorum..yok su anda bitkisel herangi birsey kullanmiyorum,kullanmadimda,sikayetim oldukca doktora giderim,geneldede zaten,havuza denize girdigim zaman rahatsizlanirim.Peki bir keremi olur bir kac keremi
Ben dun geceden beri sanki rahatladim yanma filan kalmadi
Herhangi bitkisel bir sey uyguluyormusunuz
Haftabasi ilaclar bitiyor zaten tahlil tekrar isteyecegim
Tatilde bu memlekette olsen kimsenin umrunda degil
Sizede gecmis olsun
Ben fitil kullanmiyorum simdiIlaci kullandiktan iki gun sonra filan basladi bu anlattigin tarzda sikayet..tabletin bitmesine dogru yavas yavas azalarak devam etti..ama ben bunun idrar yolunun temizlendigine ispat olarak goruyorum..yok su anda bitkisel herangi birsey kullanmiyorum,kullanmadimda,sikayetim oldukca doktora giderim,geneldede zaten,havuza denize girdigim zaman rahatsizlanirim.
Merhaba iyi seneler hanimlar
Derdim buyuk
Pazar gununden beri cok rahatsizim
Titreme bulanti kusma bas donmesi sikayetiyle acilde tahlil alindi
Iltihap 0-3arasi olmaliymis16cikti bu rakam cok ama cok yuksekmis bilenler bilir
Serum verildi kan alindi bir sey cikmadi onda
Neyse ilac verdi kullaniyorum
Rahatlamazsan uzmana git dedi
Ilaclari aliyorum zaten tatile geldi tatil bitimi kesin gidecem ama
Biraz once lavaboda sanki icimden bir parca kaydi kalip gibi beyaz sari karisik yer yer kan olan korktum ilk defa boyle bir kitle ile karsilastim
Akinti olur ama bu tuhaf geldi
Vucut iltihabimi atiyor yoksa o baska bir sey mi
Yardimci olursaniz sevinirim
Birde bu illeten şu sekilde kurtuldum diyen vardi 4gundur yataga atti beni
Sizede cok gecmis olsunmerhaba cok gecmis olsun allah sifalar versin. bende idrar yolu enfeksyonu var hmde 1seneden beri kullabmadgim hap krem fitil kalmadi illet gecmek bilmem. bnde tekrar uzman dktra gdcm. senin iltihap ilerlemis o kitleden doktoruna bi bahsed akinti degil diyosunz onemli olabilir enazndan doktor nedenini soyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?