Premature Bebekler idrar yolları enfeksiyonundan dolayı erken doğum yapanlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

guzel_gozlum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
129
10
318
İstanbul
arkadaşlar bu yüzden erken doğup yapıp bebeğimi kaybettim 6 aylık doğdu 37 gün yaşadı melek oldu bebeğim. enfeksiyonu olupta hamile olan varmı ve tedavisi nasıl geçiyor mu

arkadaşlar bu yüzden erken doğup yapıp bebeğimi kaybettim 6 aylık doğdu 37 gün yaşadı melek oldu bebeğim. enfeksiyonu olupta hamile olan varmı ve tedavisi nasıl geçiyor mu

öncelikle başın sağolsun arkadaşım.inşallah tez zamanda atlatırsın.benimde ilk gebeliğim 22 haftalık 2. gebeliğim 23+1 de oldu. malum yaşamadılar.servikal yetmezlik varmış artı 2. hamileliğimde enfeksiyonda vardı. şuan 34+4 günlüğüm. rahmime hamile kalmadan önce dikiş atıldı ve 14. haftamdan 26. haftama kadar enfeksiyon tedavisi görmeme nazaran enfeksiyonu bitiremedik. sadece minimum zararlı hale gelebildi.sakın umutsuz olma birsonraki gebeliğinde sıksık kültür yaptırıp tedavi olunca inan sende bu haftaları göreceksin.tedaviyi sormuşsun. benim doktorum 10 günde bir kültür ve idrar tahlili yapıyordu hem dışar lab. hemde hastanede. kültür sonucuna görede toplamda 30 iğne- 12 günlük fitil- 10 günlük antibiyotik hap- 7 günlükte jel kullandım. ve bitiremedik enfeksiyonu ama şükür bu haftalarada geldik.

acaba benimki gçermi vagen kültüründe üreme varmış idrarda birşey çıkmadı

sağol bu arada sninde başın sağolsun cnm melek anneleriyiz biz Rabbim bna bida nasip edrde kalırsam korkarak gçirmek istemiyorum silmek istiyorum şu enfeksiyonu

sağol bu arada sninde başın sağolsun cnm melek anneleriyiz biz Rabbim bna bida nasip edrde kalırsam korkarak gçirmek istemiyorum silmek istiyorum şu enfeksiyonu

benim rahim ağzında dikiş var diye geçmemiş olabilir. ama şunu söyleyebilirim tedaviyle enfeksiyon azalıncada ileri haftalara gidebiyorsun. kafana takma ama asla ihmal etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…