• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yolları enfeksiyonu

Kumsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
86
11
98
kızlar kronik idrar yolları enfeksiyonu için karnıbahar kürünü kullananlar varmı? yada başka bi önerisi olan

bol su içmen, ayaklarını sıcak tutman karnın ve belini soguktan koruman ve hazır ve zararlı gıdalardan kafeinli içeçeklerden kaçman olabilir..bir de bol c vitamini

su dışında herşeyi yapıyorum ama pek bi değişklik olmadı :(

su dışında herşeyi yapıyorum ama pek bi değişklik olmadı :KK43:
Bi doktora git istersen çünkü idrar yolu enfeksiyonu kendi kendine geçebilecek bi durum değil.ilaçlarla birlikte kür uygularsanız kürler yardımcı olur ama sırf kürlerle enfeksiyonu geçiremezsiniz

Dr a gitmeden asla gecen bisiy degil ihmal etme tecrube konusuyor :) iyilestikten sonra kur yap ara ara bide lissam in dediklerini uygula

ben geçen hafta bu diğer adıyla sistit yaşadım ve inanılmaz ağrım vardı.Baş düşmanı kesinlikle soğuk.Geçen hafta geçti diye sevinirken bugün yine başladı

Cranberry suyununda faydalı olduğunu duydum,şuan ben içiyorum tadı biraz ekşi ama :S

çok gittim doktora antibiyotik fitl veriyolr geçiyo sonra tekrar.bu ay karnıbahar kürü denedim ama pek bi fayda etmedi.yaz kış ayağımdan çorabı eksik etmeyn biriyim ama yinede böyle naletler hep gelip beni buluyo

Back