İdrar yolları enfeksiyonu

ödenmiyor biliyorum. takviye edici gıda olarak satılıyor hatta aktarlarda bile satiliyormus ben eczaneden alacağım. tekrar teşekkür ederim. umarım ben de faydasını görürüm. sevgiler

Ben bunu kullanıyorum.

Eklentiler

• IMG_20210221_112531.jpg
    IMG_20210221_112531.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 158
gecmis olsun acil şifalar.. bende de sik tekrarlayan sistit ve vajinit var daha 3 gun once yeni geçti antibiyotiklerle. cranberry sistitin tekrar oluşmasını engelliyormus. cranberry yani kızılcık tableti satılıyor eczanelerde ben de pzt alıp hemen başlayacağım. lütfen siz de onu bir araştırın ve başlayın. umarım ikimize de çare olur çünkü artık bıktım usandım ben de
Aldım 1 aydır kullanıyorum aşırı etkisini görmedim ben ya da daha kullanmam lazım belki de bilemiyorum

gecmis olsun acil şifalar.. bende de sik tekrarlayan sistit ve vajinit var daha 3 gun once yeni geçti antibiyotiklerle. cranberry sistitin tekrar oluşmasını engelliyormus. cranberry yani kızılcık tableti satılıyor eczanelerde ben de pzt alıp hemen başlayacağım. lütfen siz de onu bir araştırın ve başlayın. umarım ikimize de çare olur çünkü artık bıktım usandım ben de
Geçmiş olsun inşallah. Ben 25 yıldır ara ara en ufak bir dikkatsizlik sonucu tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu çeken biriyim. Ben anlık rahatlama için bir adet hazır küçük olan meyve suyu içine 1 çay kaşığı karbonat ilave edip içiyorum. Tabi bol suyu da ihmal etmeyin. Rahatlama sağlar

Geçmiş olsun inşallah. Ben 25 yıldır ara ara en ufak bir dikkatsizlik sonucu tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu çeken biriyim. Ben anlık rahatlama için bir adet hazır küçük olan meyve suyu içine 1 çay kaşığı karbonat ilave edip içiyorum. Tabi bol suyu da ihmal etmeyin. Rahatlama sağlar
karbonat dediğiniz yemek sodasi yani degil mi? peki mideye zarar vermiyor mu? 1 defa mi yapıyorsunuz ustuste birkaç gün mu içiyorsunuz? sistit icin antibiyotik kullanınca vajinal mantar yapiyor antibiyotikler, o yuzden kullanmak istemiyorum artık:KK43: hatta şuanda mantar ile uğraşıyorum 15gundur.. sırf antibiyotik içtiğim için oldu :KK43:

Benim bir tanıdığım soğanın cücüğünü ateşle yakıp tampon gibi yapıp sabaha kadar yatardı onu tampon olarak kullanarak öyle iyileşti ne kadar doğru bilmiyorum ben hiç uygulamadım ama iyi geliyormuş çok ilginç :-)

Her gün yarım saat sirkeli suda oturuyorum küvette ,çok rahatlatıyor haklısınız ama tek başına tedaviye yetmedi her şeyi deniyorum;( teşekkür ederim
Merhaba bende bu sorunu yaşıyorum bugün 3.gün Olacak hafifliyor gibi olup tekrar başlıyor siz sirkeli suyu ılıki kullandiniz yoksa soğuku bende denemek istiyorum

X