- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Kedydelisii
Dur googleden bakayım üzerinde kızılcık resmi vardiSolgarin cranbery vitamini var birde urinonvef var ikisinide kullandım dikkat etmeyince tekrarlıyor sabah akşam kullanmak gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur googleden bakayım üzerinde kızılcık resmi vardiSolgarin cranbery vitamini var birde urinonvef var ikisinide kullandım dikkat etmeyince tekrarlıyor sabah akşam kullanmak gerekiyor
Hiçbirine benzetemedim üstelik bunlar 100₺ de değilSolgarin cranbery vitamini var birde urinonvef var ikisinide kullandım dikkat etmeyince tekrarlıyor sabah akşam kullanmak gerekiyor
Farklı bir marka olabilir solgar pahalıdır ama diğeri daha düşük fiyatlidirHiçbirine benzetemedim üstelik bunlar 100₺ de değil
Cranberry işte adı :) ödenmiyor bu arada. Hatırlamıyorum inan ben kullanmadım ya.. sadece satın aldığım için fiyatı biliyorum bir de nasıl oldun diye sorduğumda n ise yaradigini ama eczacı tavsiye ederödenmiyor bi
Aldım 1 aydır kullanıyorum aşırı etkisini görmedim ben ya da daha kullanmam lazım belki de bilemiyorumgecmis olsun acil şifalar.. bende de sik tekrarlayan sistit ve vajinit var daha 3 gun once yeni geçti antibiyotiklerle. cranberry sistitin tekrar oluşmasını engelliyormus. cranberry yani kızılcık tableti satılıyor eczanelerde ben de pzt alıp hemen başlayacağım. lütfen siz de onu bir araştırın ve başlayın. umarım ikimize de çare olur çünkü artık bıktım usandım ben de
Geçmiş olsun inşallah. Ben 25 yıldır ara ara en ufak bir dikkatsizlik sonucu tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu çeken biriyim. Ben anlık rahatlama için bir adet hazır küçük olan meyve suyu içine 1 çay kaşığı karbonat ilave edip içiyorum. Tabi bol suyu da ihmal etmeyin. Rahatlama sağlargecmis olsun acil şifalar.. bende de sik tekrarlayan sistit ve vajinit var daha 3 gun once yeni geçti antibiyotiklerle. cranberry sistitin tekrar oluşmasını engelliyormus. cranberry yani kızılcık tableti satılıyor eczanelerde ben de pzt alıp hemen başlayacağım. lütfen siz de onu bir araştırın ve başlayın. umarım ikimize de çare olur çünkü artık bıktım usandım ben de
karbonat dediğiniz yemek sodasi yani degil mi? peki mideye zarar vermiyor mu? 1 defa mi yapıyorsunuz ustuste birkaç gün mu içiyorsunuz? sistit icin antibiyotik kullanınca vajinal mantar yapiyor antibiyotikler, o yuzden kullanmak istemiyorum artık hatta şuanda mantar ile uğraşıyorum 15gundur.. sırf antibiyotik içtiğim için olduGeçmiş olsun inşallah. Ben 25 yıldır ara ara en ufak bir dikkatsizlik sonucu tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu çeken biriyim. Ben anlık rahatlama için bir adet hazır küçük olan meyve suyu içine 1 çay kaşığı karbonat ilave edip içiyorum. Tabi bol suyu da ihmal etmeyin. Rahatlama sağlar
Merhaba bende bu sorunu yaşıyorum bugün 3.gün Olacak hafifliyor gibi olup tekrar başlıyor siz sirkeli suyu ılıki kullandiniz yoksa soğuku bende denemek istiyorumHer gün yarım saat sirkeli suda oturuyorum küvette ,çok rahatlatıyor haklısınız ama tek başına tedaviye yetmedi her şeyi deniyorum;( teşekkür ederim