• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yolları enfeksiyonu için ilaç

gul2016

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
6.281
13.196
198
Merhaba ve iyi bayramlar.
Benim affedersiniz bir iki gündür idrar yolları enfeksiyonum var ve gittikçe kötüleşiyor. M... diye bir ilaç içeceğim. Bu ilaç gece uyumadan önce alınıyor ve sabaha kadar idrara çıkılmıyor, öyle etki ediyor. Ancak ben dün gece ilacı içemedim. Gündüz alsam sonra 8 saat tuvalete çıkmasam yine etkili olur mu? Kullanan var mı? reçeteli satıldığı için ilacı heba etmek istemiyorum.

Benim affedersiniz bir iki gündür idrar yolları enfeksiyonum var ve gittikçe kötüleşiyor. M... diye bir ilaç içeceğim. Bu ilaç gece uyumadan önce alınıyor ve sabaha kadar idrara çıkılmıyor, öyle etki ediyor. Ancak ben dün gece ilacı içemedim. Gündüz alsam sonra 8 saat tuvalete çıkmasam yine etkili olur mu? Kullanan var mı? reçeteli satıldığı için ilacı heba etmek istemiyorum.
Piyosepty al derim her gün içersen hiçbir şeyin kalmaz

Benim affedersiniz bir iki gündür idrar yolları enfeksiyonum var ve gittikçe kötüleşiyor. M... diye bir ilaç içeceğim. Bu ilaç gece uyumadan önce alınıyor ve sabaha kadar idrara çıkılmıyor, öyle etki ediyor. Ancak ben dün gece ilacı içemedim. Gündüz alsam sonra 8 saat tuvalete çıkmasam yine etkili olur mu? Kullanan var mı? reçeteli satıldığı için ilacı heba etmek istemiyorum. Piyeloseptyl al derim her gün içersen hiçbir şeyin kalmaz
Piyeloseptyl iç muhakkak hergun geçer

Teşekkür ederim. Bu geceye kadar sabredeceğim. Dediğiniz diğer çözümleri de deneyeceğim.

Back