• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yolları

lilom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
1
0
86
57
Ankara
ŞenizŞenizbenim idrar yolu ile ilgili sorunum var her türlü ilac kullandım ama gecmiyor bu sorun ile şikayeti olan varmı

canım tam olarak sorunun ne olduğunu anlamadım ama özellıkle ayaklarını üşütmemeye karını ve bobreklerını sıcak tutmaya özen goster

idrar yollarında iltihap vardı bende doğal olarak yaparken aşırı yanma ve sancı doktorum hap verdi .
halen kullanıyorum geçti. bencede ayağını sıcak tut. bi doktora git tahlil yaptır. ben tahlil yaptırdım doktor öyle hap verdi.

eğer geçmiyorise idrar kesesine bi bakteri yerleşmiş olabilir,o zaman devamlı olarak tekrarlar..Kapsamlı bi idrar tahlili yaptırıp ona göre ilaç kullanmanda fayda var...

canım basa bır dr git anbıoık ve pürinol dıye suda eriyen gazoz gibi
biteral antibotik sabah akşam 1000mg içtim 10 gun boyunca iç eger sana bunları anlatmadıysa iyi bir dr degıl

1) günde 3 sefe çamasır değişirdim baz pamuklu wc den sonra buyuk tuvaletini yapınca önce idrar yaptığın yeri temizleyeceksın sonra arkanı
arkası bakteri oluşumuna musait sen oradaki mikropu öne surukluyorsun elini ne kadar yıkarsn yıka!
su butun bateleri oldumez.
sen ilaç içersin iyleşir dedım gibi yapmazan terarlar.
bana bunları kadın dğm dr anlattı
hem vajınal enf olur hemde idrar yolları enf olur dedı wc de sadece su kullan2 tane peçete kullan 2 yeri 2) ayrı ayrı kurula
ilaç kullanırken bunlara dıkkat et

Back
X